Marketing Stiri

Cine sunt câștigătorii competiției IAA Young Professionals?

18 dec. 2017 2 min

Cine sunt câștigătorii competiției IAA Young Professionals?

Reading Time: 2 minute

IAA Young Professionals România a premiat, în cadrul petrecerii aniversare de 10 ani, echipele câștigătoare din concursul CompetițIAA. Șapte echipe formate din tineri pasionați de marketing și comunicare vor fi răsplătite cu câte un premiu în valoare de 500€, pentru creativitatea cu care au răspuns provocării de a realiza o campanie de marketing pentru companii de top din România.

CompetițIAA de anul acesta a oferit șansa participanților de a răspunde unui brief din partea: Samsung (care a oferit anul acesta 2 brief-uri), Cola-Cola, Școala de Bani (BCR), Beck`s, Sykes și Clever Taxi. Cele șase companii partenere ale proiectului au selectat cele mai creative idei, în urma simulării pitch-urilor susținute.

Ediția a 7-a a CompetițIAA a fost lansată pe 1 noiembrie atât în București, cât și în Cluj-Napoca. În total s-au înscris 58 de echipe de studenți, dintre care au fost selectate ca participante în concurs 32. Aceștia au avut la dispoziție două săptămâni pentru a rezolva brief-ul primit de la client și încă de la începutul competiției au fost susținuți prin sesiuni de mentorat și training-uri personalizate. Susținerea pitch-urilor a avut loc în perioada 5-7 decembrie.

Echipele câștigătoare ale acestei ediții sunt: Samsung (brief 1) – Enigma (Cluj-Napoca), Samsung (brief 2) – RU Agency (Cluj-Napoca), Coca-Cola – Kreatives Team (Cluj-Napoca), Școala de Bani (BCR) – VRLSquad  – București, Beck`s – Unicorns PWR  (Cluj-Napoca), Sykes – Oh Doamne (Cluj-Napoca), Clever Taxi – ADdicted (Cluj-Napoca)

IAA Young Professionals este un program al International Advertising Association ce reuneşte tineri profesionişti sau studenţi în ultimii ani de studiu universitar, atraşi de pasiunea comună pentru domeniul marketingului şi al comunicării. La nivel internațional, asociația are peste 1000 de membri din 15 țări: Austria, SUA, Danemarca, Egipt, Olanda, Australia, Serbia, Elveția, India, Italia, China, Turcia, România, UK și Bosnia Herţegovina.

Cele mai importante proiecte dezvoltate de IAA Young Professionals România sunt: CompetiţIAA (concurs de marketing și comunicare), Serile YP (dezbateri şi workshop-uri), GalerIAA (evenimente dedicate pasiunilor creative), Civic Vox (soluții de marketing pentru ONG-uri).

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: