Companii Stiri

City Grill preia spațiul berariei Becker Brau

14 mart. 2019 2 min

City Grill preia spațiul berariei Becker Brau

Reading Time: 2 minute

Grupul City Grill se extinde și preia spațiul fostei berării Becker Brau din zona Rahova. Investiția în noul restaurant, care se va deschide în această primăvară, este de 500.000 euro.

Lucrările pentru amenajarea restaurantului sunt în plină desfășurare, echipa restaurantului va fi de peste 100 de angajați.

Deschiderea face parte dintr-un plan amplu de dezvoltare al Grupului City Grill, care vizează extinderea portofoliului de restaurante în clădiri sau locuri cu istoric în domeniul ospitalității, în București sau orașe mari din țară.

Bugetul total de investiții în noi restaurante sau reamenajari ale grupului pentru acest an poate depăși 3,5 milioane euro, dezvoltarea fiind condiționată de găsirea unor spații potrivite.

Daniel Mischie, CEO, City Grill Group

”Căutăm locuri care au potențial să devină destinații relevante pe harta gastronomică a orașului, sau locații cu istorie, pe care să le readucem în atenția publicului, așa cum am făcut cu Caru’ cu Bere, Pescăruș sau Restaurant Hanu’ lui Manuc. Știm că fosta berărie Becker Brau este un astfel de loc, o destinație asociată cu buna dispoziție și berea bună, care va atrage atât o parte din publicul nostru fidel, dar și noi clienți din proximitate sau care au fost clienți ai berăriei, în trecut”, declară Daniel Mischie, CEO, City Grill Group.

Situată în cartierul Uranus pe Calea Rahovei în incinta fostei fabrici de bere, noua locație din portofoliul Grupului City Grill este cunoscută de publicul bucureștean încă din 1996.  Becker Brau era singura berărie cu bere craft, concept extrem de inovativ pentru acei ani, dar era la fel de apreciată pentru mâncarea gustoasă, și pentru buna dispoziție  datorată atmosferei  făcută de muzica live a trupelor și artiștilor care au concertat acolo.

”Mă bucur că berea Becker va fi din nou vândută acolo unde s-a inventat și a fost produsă prima dată, este un loc cu o deosebită însemnătate pentru noi. Totodată, am încredere că Grupul City Grill va transforma locul într-o destinație relevantă pentru publicul care ia masa în oraș și îi va aduce din nou faima locală și chiar internațională pe care a avut-o –declară Christian Becker, proprietarul fostei berării. 

Spațiul are o suprafață de peste 1000 mp și poate găzdui până la 300 oaspeți în interior și 200 pe terasă.

”Este o locație de referință a Bucureștiului, exact tipul de loc în care putem să punem în valoare expertiza Grupului City Grill în domeniul hospitalității. Avem încredere că din această vara, Becker Brau va redeveni o destinație, ca restaurant din Grupul City Grill. În zona vechiului cartier Uranus se cristalizează un pol pentru restaurante cu mâncare bună, în care cel pe care il vom deschide va fi cu siguranță o atracție –adaugă Daniel Mischie.

În 2018, Grupul City Grill a ajuns în 2018 la o cifră de afaceri de 37,7 milioane de euro, cu o creștere de 11% față de anul precedent. Valoarea investițiilor din 2018 s-a ridicat la 2,3 milioane de euro.

City Grill, fondat în 2004, are peste 1350 de angajați în restaurantele și cafenelele operate și este cel mai important angajator român din industria restaurantelor.

Grupul  operează în prezent restaurante și cafenele sub brandurile Caru’ Cu Bere, Hanu’ lui Manuc, Pescăruș, Hanul Berarilor, Trattoria Buongiorno, City Grill și City Café. 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: