fbpx
Companii Stiri

Clever/FREE NOW se extinde în alte două orașe din țară2 min

06/02/2020 2 min read

Clever/FREE NOW se extinde în alte două orașe din țară2 min

Reading Time: 2 minute

FREE NOW, platforma europeană de mobilitate urbană care a înlocuit Clever, este disponibilă în alte două noi orașe din țară, Brașov și Cluj, la nici două luni de la intrarea aplicației pe piața din București.

Mai bine de 300.000 de clujeni și brașoveni folosesc în prezent aplicația Clever, care va continua să fie operațională o perioadă de timp până va fi înlocuită complet de FREE NOW.

Doar în 2019, pasagerii din Brașov și Cluj  au comandat în total aproape 7 milioane de curse prin Clever, adică aproximativ un sfert din numărul total de curse Clever și FREE NOW din toată țara.

“Anul acesta vom continua să investim pentru a aduce FREE NOW și în alte orașe în care aplicația Clever este disponibilă și pentru a oferi în premieră serviciile noastre de ridesharing și în orașe unde nu au fost până acum disponibile, cum este cazul în Brașov”, a declarat Andrei Frunză, CEO, Clever / FREE NOW.

Primii 100.000 de pasageri din fiecare oraș beneficiază de o cursă gratuită, iar cei care optează să efectueze plata cu cardul vor beneficia de o reducere de 50% pentru toate cursele de ridesharing. Așadar, o călătorie de 5 – 6 kilometri va costa în jur de 5 lei, în condițiile în care costul mediu al unei astfel de călătorii este de 15 lei în Cluj sau 17 lei în Brașov.

Indiferent dacă sunt de taxi sau ride, toate cursele FREE NOW oferă opțiunile de plată cash sau card în aplicație și nu percepe tarif dinamic, indiferent de perioada anului sau de momentul zilei, de vreme, de condițiile de trafic sau de cererea și oferta de mașini.

În plus, în această perioadă, șoferii care migrează la FREE NOW în Cluj și Brașov au 0 % comision.

FREE NOW oferă acces într-o singură aplicație la călătorii atât în cele trei orașe din România unde este acum disponibilă, cât și în alte 100 de orașe din 9 țări europene precum: Germania, Marea Britanie, Irlanda, Spania, Portugalia, Italia, Polonia, Austria sau Suedia.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *