Stiri Business Companii Tech

Clujenii de la RebelDot caută 100 de dezvoltatori software

1 mart. 2023 2 min

Clujenii de la RebelDot caută 100 de dezvoltatori software

Reading Time: 2 minute

RebelDot, compania de dezvoltare software din Cluj care a avut o creștere medie anuală de 80% în ultimii 4 ani, deschide 100 de poziții noi în 2023. Compania își propune să ajună anul acesta la 280 de angajați, de la 180, în prezent, în sediile din Cluj-Napoca, Oradea și Copenhaga.

Obiective de management și HR

RebelDot își propune scalarea parteneriatelor curente și a numărului de clienți, perfecționarea proceselor interne, creșterea engagement-ului angajaților și asumarea  culturii organizaționale. 

„Certificarea Best Places to Work ne confirmă că atenția pe care o acordăm angajaților, mediului de lucru, practicilor de HR, mai ales în contextul schimbărilor în lumea muncii din ultimii 3 ani, este în acord cu nevoile și așteptările echipelor. Deschiderea pe care au avut-o colegii noștri față de acest proces de certificare ne-a ajutat să le cunoaștem și mai bine dorințele, să clasificăm lucrurile care funcționează, dar și să le aflăm pe acelea care pot fi îmbunătățite”, spune Iulia Pop, Chief People Officer la RebelDot.

De la remote la hibrid

Anul trecut RebelDot a deschis al treilea birou în țară și sediul principal al companiei, la Cluj-Napoca, în cadrul Buftea Business Center, adaptat modului de lucru hibrid.  

Susținând nevoia de flexibilitate a angajaților, compania a deschis, în noul sediu, RebelCafé – o cafenea cu circuit închis, accesibilă angajaților și invitaților acestora. 

Biroul este, în continuare, foarte important, cu toate că rolul acestuia s-a schimbat radical în urma pandemiei. Înainte de 2020, biroul era locul unde echipele RebelDot lucrau cel mai productiv, iar acum este locul creativ, unde angajații se cunosc dincolo de proiectele în care colaborează, spun reprezentanții companiei.

Orientare către investiții

Recent, compania a lansat Rebel Ventures, un mecanism de investiții pentru susținerea industriei tech autohtone prin investiții în start-up-uri care vin cu soluții la problemele de zi cu zi în zone, precum healthcare, green energy, fintech și blockchain.

Array

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: