BizRemote by certSIGN Tech

BizRemote: RCS&RDS introduce flexibilizarea intervalelor de lucru și absența motivată

13 mart. 2020 < 1 min

BizRemote: RCS&RDS introduce flexibilizarea intervalelor de lucru și absența motivată

Reading Time: < 1 minut

Compania RCS&RD a introdus flexibilizarea intervalelor de lucru astfel încât angajații să poată evita în drumul către și dinspre serviciu aglomerările din mijloacele de transport în comun, cu precădere în orașele mari, dar nu numai. De asemenea, a fost recomandată, în anumite condiții, lucrul de la domiciliu acolo unde natura activității permite aceasta. Potrivit oficialilor companiei, „cu titlu de excepție, se acordă zile de absență motivată, cu plata normală a acestora, pentru părinții care nu au soluții imediate privind supravegherea copiilor, ca urmare a deciziei de suspendare a activității în învățământul preuniversitar”.

Alte măsuri luate de RCS&RDS, odată cu răspândirea epidemiei COVID – 19, sunt reprogramarea sau anularea  deplasărilor și misiunilor în interes de serviciu în zonele cu risc de infectare, precum și intensificarea igienizării tuturor spațiilor de lucru, „cu o atenție sporită la zonele care implică interacțiunea directă cu clientul”.

Pentru mai multe știri, informații și sfaturi pentru companii legate de continuitatea businessului în condițiile actualei pandemii COVID-19 accesează secțiunea specială BizRemote.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: