CSR

Colectezi, desenezi, reciclezi si castigi

17 iun. 2013 < 1 min

Colectezi, desenezi, reciclezi si castigi

Reading Time: < 1 minut

Te intereseaza trendul ECO si sustii protejarea mediului? Te simti inspirat si creativ? Ai intre 18 si 26 de ani? Poti sa trimiti o propunere de design de tricou pe tema colectarii separate si a reciclarii deseurilor de ambalaje, pana la data de 23 iunie 2013 si ai sansa ca tricoul creat de tine sa fie purtat in cadrul tuturor actiunilor de informare si educare a populatiei privind colectarea separata si reciclarea deseurilor de ambalaje.

Saptamana aceasta este ultima perioada de inscrieri la concursul de design creativ de tricou pe tema colectarii separate si a reciclarii deseurilor de ambalaje. Premiul cel mare este de 500 de euro, iar participantii clasati pe locurile II si III vor castiga 300 si, respectiv, 200 de euro. 

Concursul ,,Design de tricou pe tema colectarii separate si a reciclarii deseurilor de ambalaje” este lansat de organizatia Eco-Rom Ambalaje, in parteneriat cu Universitatea Nationala de Arte Bucuresti (UNArte) si se desfasoara in perioada 25 mai – 23 iunie 2013.

Partenerii media ai proiectului sunt: Designist.ro, Modernism.ro, Iqads, IGLOO, Sofresh.ro, Feeder.ro, Hipmag.ro, CentrulVechi.com, Inspirationist.ro si GensduBien – comunitatea oamenilor de bine.

Mai multe detalii despre proiect, regulamentul concursului, precum si informatii interesante despre colectarea separata a deseurilor de ambalaje poti afla accesand site-ul  www.ColecteazaSelectiv.ro.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: