Companii Stiri

Colonelul Sanders, de 20 de ani în România

28 apr. 2017 < 1 min

Colonelul Sanders, de 20 de ani în România

Reading Time: < 1 minut

În această lună, KFC aniversează 20 de ani de la intrarea pe piața din România. În acest timp, lanțul de restaurante a ajuns la 63 de unități, repartizate la nivel național. Cea mai recentă locație a fost deschisă în incinta Shopping City Mall din Piatra Neamţ. De puțin timp a fost deschis și primul Coffee Corner în incinta restaurantului KFC Unirea Shopping Center din București.

„Avem planuri ambițioase în ceea ce privește dezvoltarea rețelei în următoarea perioadă. Plănuim să deschidem cel puţin cinci restaurante anul acesta și să ajungem la peste 3.300 de angajați”, declară Mark Hilton, Franchise Business Consultant, KFC România.

În România, lanţul de restaurante KFC este operat în sistem de franciză, licenţa pentru România fiind acordată în 1997 companiei US Food Network, cu restaurante atât în Bucureşti, cât şi în alte oraşe precum Timişoara, Cluj-Napoca, Suceava, Oradea, Piteşti sau Braşov. De asemenea, grupul operează şi două restaurante la Chişinău, Republica Moldova, cât și unul în Verona, Italia.

 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: