Stiri Companii

Premieră: zbor Paris – București operat de un echipaj 100% feminin

8 mart. 2019 2 min

Premieră: zbor Paris – București operat de un echipaj 100% feminin

Reading Time: 2 minute

Air France 8 martie 3Air France România marchează Ziua Internațională a Femeii printr-un zbor operat 100% de un echipaj feminin. Astfel, în data de 8 Martie 2019, zborul Air France AF 1888 Paris – București a avut-o la manșă pe căpitanul Isabelle de Bove, căpitan al companiei aeriene Air France pe aeronavele Airbus A320. Alături de căpitan, întregul echipaj de bord a fost reprezentat de însoțitoare de bord pentru a sărbători astfel această zi specială pentru femeile din întreaga lume și pentru a sublinia implicarea Air France în sprijinirea drepturilor femeilor pe întreg mapamondul.

Echipajul care operează zborul Paris-București este parte dintr-o serie de 7 echipaje ale companiei Air France care au călătorit pe zboruri scurt sau mediu curier.

Air France este una dintre puținele companii conduse de două femei, în funcțiile de Președinte a Consiliului de Administrație și o femeie – CEO.

Air France 8 martie micAir France are un angajament de lungă durată în ceea ce privește diversitatea de gen și egalitatea profesională între bărbați și femei, iar statisticile companiei întăresc acest lucru:

  • 45.1% dintre toți angajații Air France sunt femei și 54.9% sunt bărbați
  • 35% din totalul personalului de la sol sunt femei
  • 55% din boardul Air France este format din femei
  • 28.6% din comitetul executiv este format din femei

3 zboruri spre Paris începând cu 31 martie 2019

Începând cu 31 martie 2019 Air France va opera trei frecvente de zbor spre Paris, celor două zboruri din programul de iarnă (cu decolare spre Paris la ora 06:05 și 14:30 ) li se vor adaugă astfel o frecvență de seară, cu decolare la ora 19:30.

Air France-KLM este grupul lider de piață pe zborurile lung-curier cu plecare din Europa. Oferă clienților săi acces la o rețea care acoperă 314 destinații în 116 țări datorită companiilor Air France, KLM Royal Dutch Airlines și Transavia. Cu o flotă de 548 de aeronave și 101,4 milioane de pasageri transportați în 2018, Air France-KLM operează până la 2.300 de zboruri zilnice, în principal prin hub-urile din Paris-Charles de Gaulle și Amsterdam-Schiphol. Împreună cu partenerii săi, Delta Air Lines și Alitalia, Air France-KLM operează cel mai mare joint-venture trans-Atlantic, cu peste 275 zboruri zilnice. Air France și KLM sunt companii membre ale alianței globale SkyTeam, care numără 19 companii aeriene membre și care oferă pasagerilor din întreaga lume acces la o rețea globală de peste 14.500 de zboruri către peste 1.150 de destinații din 175 de țări.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: