BizRemote by certSIGN Antreprenori

Commons redeschide spațiile de coworking din București. Ce măsuri trebuie respectate

26 mai 2020 2 min

Commons redeschide spațiile de coworking din București. Ce măsuri trebuie respectate

Reading Time: 2 minute

Rețeaua de spații de coworking Commons anunță redeschiderea spațiilor sale din București pentru freelanceri, startup-uri și micii antreprenori. Commons are trei locații, în Piața Unirii, Piața Romană și în zona Băneasa.

Cei care le folosesc vor trebui să lucreze acum după noi reguli: să respecte distanțarea socială, să poarte mască și să-și igienizeze mâinile de fiecare dată când folosesc bucătăria sau imprimantele. O veste bună este că se va putea lucra și de pe terase, iar cei care nu se simt încă pregătiți să se reîntoarcă în spațiul de coworking au la dispoziție birourile virtuale.

„Sănătatea membrilor noștri e pe primul loc și de aceea ne dorim să creăm un mediu în care ei să se simtă în siguranță. Am implementat toate măsurile recomandate de autorități și am transmis către comunitate un ghid practic cu reguli care reduc șansele de transmitere a virusului”, a declarat David Canta, cofounder Commons România.

Cei de la Commons au avut distanțat deja birourile la cel puțin 1,5 metri unul de altul, au amenajat birouri în plus pe terase și în spațiile de evenimente, au amplasat dispozitive de dezinfectare pentru mâini la intrarea în spațiile de lucru, în bucătărie sau în baie.

Spațiile Commons au fost dotate cu mai multe cafetiere și aparate pentru apă potabilă, pentru a se evita aglomerarea. În același timp, locațiile sunt igienizate la fiecare două-trei ore și filtrele sunt curățate constant, conform regulilor și standardelor recomandate de autorități. În funcție de recomandările guvernamentale, este posibil ca fiecare membru sau vizitator să fie termoscanat la intrarea în locații.

Atât membrii spațiului de coworking, cât și vizitatorii, vor trebui să poarte măști și să păstreze distanțarea socială de 1,5 metri. De asemenea, li se recomandă să folosească scările și să nu urce, în același timp, mai mult de două persoane în lift. În plus, trebuie să-și dezinfecteze mâinile de fiecare dată când folosesc zona de bucătărie sau imprimantele.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: