Finanțe Stiri

Cont de economii în lei pentru persoane juridice, de la CEC Bank 

17 feb. 2020 < 1 min

Cont de economii în lei pentru persoane juridice, de la CEC Bank 

Reading Time: < 1 minut

CEC Bank lansează contul de economii în lei pentru clienții persoane juridice, prin intermediul căruia aceștia au posibilitatea de a face oricând depuneri cu  dobânzi bonificate sau retrageri, anunță banca, într-un comunicat de presă. 

”Prin lansarea contului de economii în lei, CEC Bank își divesifică oferta de produse bancare de economisire destinate clienților persoane juridice. La nivelul sistemului bancar din România, segmentul companiilor are o pondere importantă în totalul depozitelor. Astfel, vrem să oferim clienților persoane juridice soluții care să permită acumularea capitalurilor necesare diferitelor proiecte, în condiții de flexibilitate și cu dobânzi avantajoase”, a declarat Bogdan Neacșu, președinte director general al CEC Bank.

Clienții persoane juridice pot deschide conturi de economii în lei în oricare dintre cele peste 1.000 de unități teritoriale CEC Bank. Dobânda pornește de la 0,1% pentru sumele sub 5.000 de lei și ajunge la 0,3% în cazul unui  sold  până la  100.000 de lei. Clienții pot realiza depuneri și retrageri de sume oricând, prin unitățile teritoriale CEC  Bank , fără a pierde dobânda acumulată. Contul de Economii vine în completarea depozitelor standard oferite de bancă, cu dobânzi de până la 2% pe an.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: