Lifestyle Stiri

Preparatele lui chef Hadad, într-un nou restaurant

8 dec. 2016 2 min

Preparatele lui chef Hadad, într-un nou restaurant

Reading Time: 2 minute

img_4218-hdr-micsorataChef Joseph Hadad îi surprinde pe gurmanzii bucureșteni cu un nou restaurant. Acesta a inaugurat braseria Caju, un local  casual, cu preparate la prețuri accesbile, care se adresează unor paliere variate de clienți.

Caju este locul unde chef Hadad si-a propus să aducă la masă gusturile din copilăria sa, cu puternice influențe nord africane.  Acesta a lucrat la meniul Caju timp de aproape de 3 luni. Include în jur de 40 de preparate: gustări reci, gustări calde, fel principal și câteva rețete de desert, create chiar de chef. Intenția sa este de a acoperi cât mai multe gusturi, cu aromele și mirodeniile specifice locurilor în care s-a născut. Pentru a-și cucerii clienții care vor trece pragul noului său local, reputatul chef lucrează cu o echipă tânără de bucătari, antrenată chiar de el. 

„Visam de mult să deschid o braserie în centrul orașului, în care să aduc în atenția gurmanzilor mâncarea copilăriei mele, o simfonie de arome și condiment, totodată atât de simplu. Am vrut să ajung și la oamenii care nu vin să mănânce la Joseph, să dau posibilitatea cât mai multora, nu numai celor cu venituri mari, să mănânce preparatele făcute de mine”, spune chef Hadad.

Stilul localului reunește lemn, metal și cărămidă, accentuate de lumini deosebite, care pot schimba radical atmosfera localului, de la romantic seara, până la business la prânz. Braseria are o capacitate de aproximativ 60 de persoane, iar, în primăvară va include o terasă în stil franțuzesc, cu 40 de locuri. Aceasta este amplasată în centrul Bucureștiului,  pe o stradă pitorească, în spatele Ateneului Român, o zonă simbol, care se numără printre atracțiile principale ale orașului.

 

Array

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: