Companii Stiri

Continental Hotels investește 6,85 mil. euro în renovarea și rebrandingul a patru hoteluri

8 iun. 2021 2 min

Continental Hotels investește 6,85 mil. euro în renovarea și rebrandingul a patru hoteluri

Reading Time: 2 minute

Continental Hotels, cel mai mare lanț hotelier românesc, a finalizat rebrandingul a patru hoteluri din portofoliul propriu.

În urma acestui proces, Continental Forum Constanța a avut deschiderea pe 19 mai, Continental Forum București pe 30 mai, în timp ce MyContinental Sibiu va fi deschis în luna iulie, iar MyContinental București va fi deschis publicului larg in toamna acestui an.

Lucrările de renovare și reamenajare a celor patru hoteluri au necesitat investiții totale de 6,85 de milioane de euro. Noile hoteluri, care au funcționat prin prisma unui contract de management sub brandul Ibis până în iulie 2020, vor întregi portofoliul de branduri hoteliere proprii ale Continental Hotels.

„2021 este an aniversar pentru Continental Hotels. Pentru că împlinim 30 de ani de activitate pe piața din România, am dorit, printre altele, să marcăm acest moment și prin rebranduirea acestor patru hoteluri, în trei orașe importante din țară.”

Radu Enache, CEO Continental Hotels
Continental Forum București

Continental Forum București, deschis pe 30 mai, este un hotel de patru stele, cu 161 de  camere, 7 săli de conferință și restaurant Continental Bistro. Hotelul este situat în centrul orașului, în vecinătatea Parlamentului României.

MyContinental Bucuresti
MyContinental București

MyContinental București, hotel de trei stele plus, cu 250 de camere, 8 săli de conferință, restaurant MyBistro și cofetărie Tekaffe, este situat în apropierea Gării de Nord. Hotelul va reintra în toamna acestui an în circuitul foarte competitiv al hotelurilor economice.

Continental Forum Constanța

Continental Forum Constanța, hotel de patru stele deschis pe 19 mai, pune la dispoziția turiștilor 154 de camere, restaurant Continental Bistro, 3 săli de conferință și un salon de evenimente private. Permite accesul rapid la cea mai renumită plajă din Constanța și la alte atracții turistice precum Piața Ovidiu, Portul Turistic sau Edificiul Roman cu Mozaic, precum și la situl arheologic pe care-l adăpostește hotelul, prin amenajarea zonei cu vestigiile Bazilicii bizantine ridicate peste fostul Amfiteatru roman al Tomisului.

MyContinental Sibiu

MyContinental Sibiu se va deschide în luna iulie și va funcționa sub un standard de trei stele cu 195 de camere, 6 săli de conferință și restaurant MyBistro, fiind situat aproape de obiective turistice importante precum Piața Mare, Muzeul Național Brukenthal, Piața Mică și celebrul pod al Minciunilor. Teatrul Național Radu Stanca este la doar două minute de hotel.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: