Companii

Continental Hotels renunță la colaborarea cu Accor și face rebranding pentru patru hoteluri Ibis

29 iun. 2020 2 min

Continental Hotels renunță la colaborarea cu Accor și face rebranding pentru patru hoteluri Ibis

Reading Time: 2 minute

Lanțul Continental Hotels, controlat de antreprenorul Radu Enache, a anunțat încheierea acordului de management semnat în urmă cu 20 ani cu grupul internațional Accor.

Încheierea contractului s-a făcut de comun acord. Începând cu 1 iulie 2020, patru hoteluri proprietatea Continental Hotels, Ibis Gara de Nord, Ibis Parlament, Ibis Constanța și Ibis Sibiu, nu vor mai opera sub brandul Ibis.

„Începând cu data de 1 iulie, hotelurile Ibis preluate vor fi închise pentru aproximativ 4-6 luni în vederea efectuării unor lucrări de renovare și reamenajare. În urma acestui proces cele 4 hoteluri vor fi rebranduite astfel: hotelurile Continental Forum București și Continental Forum Constanța vor funcționa sub un standard de patru stele, în timp ce MyContinental București și MyContinental Sibiu vor reprezenta noul brand de trei stele”,a spus Radu Enache, CEO și Președinte al Continental Hotels.

Acesta a precizat că planurile de extindere ale grupului său cuprind încă trei hoteluri Forum de 4 stele la Brașov, Iași și Cluj și un hotel de 2 stele Hello Hotel la Iași.

„Fiind un lider global al ospitalității, cu un portofoliu care depășește 5.000 de hoteluri in întreaga lume, ne concentrăm pe relații solide de parteneriat cu toți proprietarii de hoteluri care colaborează cu noi. Astfel de relații includ luarea de decizii comune privind încheierea cooperării atunci când vine momentul potrivit”, a declarat Luc Gesvret, SVP Operation & Topline, Accor Europe de Est.

Potrivit acestuia, Accor intenționează să deschidă în România 7 noi hoteluri cu peste 800 de camere în acest an și 9 hoteluri suplimentare cu 1.200 de camere în anii următori pe segmente de la budget la clase superioare.

Continental Hotels deține mai multe branduri hoteliere proprii: Grand Hotel Continental (5 stele), Continental Forum (4 stele), Continental (3 stele), Hello Hotels (2 stele), MyContinental (3 stele).

Grupul este prezent în București, Arad, Oradea, Sibiu, Constanța, Târgu Mureș, Drobeta Turnu Severin și Suceava, totalizând peste 1.860 de camera în 8+4 unități hoteliere.

Continental Hotels are și branduri în zona de food & beverage: Concerto Restaurant, Balkan Bistro, Bistro Continental, Mondo Restaurant, Victoria Club, Tekaffe, Cofetăria Continental.

One Comment
  1. Continental Hotels investește 6,85 mil. euro în renovarea și rebrandingul a patru hoteluri - Revista Biz
    […] a celor patru hoteluri au necesitat investiții totale de 6,85 de milioane de euro. Noile hoteluri, care au funcționat prin prisma unui contract de management sub brandul Ibis până în iulie 2020, vor întregi portofoliul de branduri hoteliere proprii ale Continental […]

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: