Business Companii Stiri

Soho Unirii finalizat

2 iul. 2019 2 min

Soho Unirii finalizat

Reading Time: 2 minute

Dezvoltatorul imobiliar britanic London Partners a finalizat Soho Unirii, cel mai mare proiect rezidențial dezvoltat în apropiere de zona Piața Unirii. Proiectul cuprinde 236 de apartamente cu una, două, trei și patru camere, incluse în trei clădiri cu un regim redus de înălțime, cinci etaje plus al șaselea retras. Investiția în dezvoltarea Soho Unirii s-a ridicat la circa 26 de milioane de euro.

Compania britanică a obținut recent recepția lucrărilor din partea autorităților, în acest moment lucrându-se la ultimele detalii ale proiectului, în special în zonele comune. Predarea efectivă către cumpărători va fi realizată până la finalul acestei veri, în funcție de procesele individuale de cadastrare și intabulare.

”Piața imobiliară din România este una atractivă și suntem satisfăcuți de rezultatele înregistrate cu Soho Uniri, unde am deschis practic o nouă zonă de dezvoltare rezidențială, în inima Bucureștiului. Analizăm diferite oportunități noi de investiții, fiind interesați atât de noi potențiale dezvoltări rezidențiale cât și de potențiale dezvoltări mixte, care să includă atât spații de birouri cât și rezidențiale”, a spus Richard McLaughlin-Duane, Managing Partner London Partners, dezvoltatorul proiectului.

Aproximativ 70% din apartamentele din cadrul Soho Unirii au fost achiziționate, procentul covârșitor al cumpărătorilor fiind format din utilizatori finali, care și-au dorit o locuință nouă, amplasată în apropiere de puncte majore de interes din zonele Piața Unirii dar și Tineretului și Timpuri Noi.

Soho Unirii beneficiază și de o serie de avantaje competitive, precum o zonă de recepție amplă, finisaje superioare din punct de vedere calitativ ale spațiilor comune, adițional celor din locuințe, încălzire prin pardoseală sau sistem centralizat de încălzire.

London Partners este o companie britanică de dezvoltare imobiliară, parte a unui grup internațional activ pe piața româneasca din 1994. SVN România este cel mai mare jucător activ pe segmentul rezidențial, fiind consultantul și agentul exclusiv a peste 10 proiecte rezidențiale cu un minimum de 350 de unități fiecare. Consultanții companiei au vândut în ultimii ani peste 7.000 de apartamente noi cu o valoare de peste 500 de milioane de euro.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: