fbpx
Marketing

Creativitate – Felix Tataru1 min

22/04/2016 < 1 min read

Creativitate – Felix Tataru1 min

Reading Time: < 1 minut

Felix Tataru_4451Din 2013 Senior Vice President al International Advertising Association, asociatia profesionistilor in marketing si comunicare cu peste 4.000 de membri la nivel global, si viitor presedinte al organizatiei, Felix Tataru a intrat in publicitate in urma cu 18 ani, cand a fondat GMP Advertising, piatra de temelie a grupului de comunicare GMP, din care fac parte in prezent si Webstyler, GMP PR, Point Public Affairs, GO Studio si Chapter 4 Romania.

Pana in prezent, cea mai de succes campanie a grupului este “Why don’t you come over?”, o campanie cu impact asupra imaginii Romaniei la nivel international. Dezvoltata in 2013 pentru “Gandul”, ca raspuns la campania britanica negativa adresata imigrantilor romani, WDYCO este cea mai premiata campanie romaneasca a acelui an, printre premii numarandu-se Grand Prix – Digital Campaigns la Golden Drum, Grand Prix – PR Campaigns la Eurobest si doua Gold Effie la Effie Awards.

Preocupat de impactul media asupra familiei, a lansat in 2005 impreuna cu sotia sa, Nadia Tataru, Itsy Bitsy FM, primul post de radio din Europa dedicat copiilor si parintilor, care in prezent acopera peste jumatate din teritoriul urban al tarii.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *