Marketing Stiri

Dona invita copiii la joaca

14 iul. 2015 2 min

Dona invita copiii la joaca

Reading Time: 2 minute

Pornind de la premisa ca in ultimii ani ne relaxam si socializam tot mai mult in mediul virtual si cei mai afectati sunt copiii, Farmaciile DONA au lansat la sfarsitul lunii iunie campania promotionala „Bucura-te de vara afara!”, in care parintii si bunicii sunt atentionati sa petreaca mai mult timp in aer liber cu micutii lor.

In reclama TV, personajul principal este un copil care, desi multiplu campion la diverse sporturi, le “practica” doar digital.

Pentru a se asigura ca mesajul campaniei ajunge la cat mai multi parinti, Farmaciile DONA au realizat si un mini-experiment: au invitat cativa copii sa povesteasca despre jocurile lor preferate. Rezultatul poate fi urmarit aici (http://donaonline.ro/promotii/)

Experimentul a demonstrat stangacia pe care copiii o manifesta in sporturile practicate in aer liber. Astfel, s-a nascut provocarea  a afla raportul dintre timpul pe care il petrec folosind tehnologia pentru a se juca si cel dedicat activitatilor fizice.

In acest sens, Farmaciile DONA lanseaza studiul online “Copii la joaca”, dezvoltat in colaborare cu Centrul de Cercetare in Management si Leadeship (CCML) din cadrul Facultatii de Management al SNSPA, avand drept scop masurarea consumului de tehologie, socializarea si independenta copiilor intre 5 si 13 ani.

Parintii sunt invitati sa completeze chestionarul pe http://donaonline.ro/promotii pentru a afla cat de armonios se dezvolta copiii lor si cum pot imbina in educatia lor activitatile in aer liber cu elementele erei digitale.

Rezultatele finale ale studiului vor fi comunicate la inceputul lunii august.

Campania promotionala “Bucura-te de vara afara!” a debutat in luna iunie atat in reteaua nationala de farmacii DONA, cat si pe www.donaonline.ro/promotii. Participantii la promotie pot castiga zilnic unul dintre premiile campaniei, ce ii pot pune in miscare: 50 de excursii pentru intreaga familie si 2500 de carduri-cadou in valoare de 200 lei inclusiv pentru articole sportive, pe care acestia si le pot achizitiona pe www.emag.ro

DONA este una dintre cele mai mari retele de farmacii, cu capital integral romanesc, avand o experienta de peste 20 de ani pe piata locala si deservind lunar aproximativ 2 milioane de pacienti din intreaga tara. Compania are circa 2000 de angajati si aproximativ 270 de farmacii.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: