fbpx
Finanțe Stiri

Credit 100% online1 min

22/10/2019 < 1 min read

author:

Credit 100% online1 min

Reading Time: < 1 minut

Cu o simplă conexiune la internet, disponibilă de pe telefon sau de pe orice alt dispozitiv mobil, George Credit pune la dispoziția oricărui client un împrumut de nevoi personale în mai puțin de 10 minute, fără niciun drum la bancă și fără să fie nevoie de vreun document tipărit. Contractul poate fi semnat electronic, iar banii ajung în cont în doar câteva minute, anunță BCR, într-un comunicat de presă.

Pentru a putea accesa George Credit, clienții trebuie să-și instaleze mai întâi aplicația George, proces extrem de simplu care se poate realiza, de asemenea, 100% online. Separat, cei care vor să acceseze George Credit, cu suportul unui expert, au posibilitatea să-l contracteze în oricare dintre sucursalele BCR, urmând un proces similar de pe propriul telefon.

George Credit poate fi acordat clienților cu vârste cuprinse între 18 și 65, care obțin venituri din salarii raportate la ANAF. George Credit oferă un plafon maxim de 110.000 lei, pe o perioadă de până la 5 ani, având rate fixe și zero comisioane de analiză și administrare. Dobânda începe de la 7,74% (DAE de la 8,02%) și este personalizată pentru fiecare client în funcție de nevoile sale, suma și perioada creditului, istoricul relației cu banca, venitul realizat, ratele în derulare și comportamentul de plată etc.

3 Comments
  1. Tanco iulia denisa

    Buna as dori un inprumut

  2. Am si eu nevoie de un umprumut

  3. Am nevoie urgent

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *