Finanțe Stiri

OTP Bank lansează pachetul OTP POS2 min

03/08/2017 2 min read

author:

OTP Bank lansează pachetul OTP POS2 min

Reading Time: 2 minute

OTP Bank România lansează pachetul OTP POS, destinat clienților persoane juridice şi celor din categoria profesiilor liberale.

Clienții care optează pentru un astfel de pachet până în data de 31 decembrie 2017, beneficiază de un comision de doar 0.35% la procesarea tranzacțiilor POS/ e-commerce, pe o perioadă de șase luni.

OTP Bank România a redus cu 50% comisionul de procesare tranzacții în primele 6 luni de utilizare a terminalului OTP POS. Astfel, pentru rulaje lunare POS de minimum 10.000 de lei, comisionul este de 0.35% (față de 0.70% standard), iar pentru rulaje POS mai mici de 10.000 RON, comisionul este de 0.45% (de la 0.90% standard), arată banca, într-un comunicat de presă.

„Plata cu cardul este o necesitate indispensabilă în prezent, un act de normalitate demonstrat de creșterea accelerată a numărului de persoane care utilizează cardul pentru plăți la comercianți sau în magazinele online. În acest context, am decis să întâmpinăm cererea din piață cu o ofertă pe măsură”, a declarat Adrian Chichiţă, Director Carduri, OTP Bank România. 

“Am lansat un pachet POS avantajos din punct de vedere financiar, care să îi ajute pe comercianți să răspundă așteptărilor actuale ale propriilor clienți. Credem în parteneriatul dintre bancă și client, motiv pentru care ne-am propus să acoperim cât mai bine necesarul de servicii bancare al comercianților, inclusiv soluții eficiente de gestionare a plăților prin carduri bancare”, a declarat Adrian Chichiţă, Director Carduri, OTP Bank România.

Clienții care desfăşoară activităţi în domeniul comerţului electronic, pot beneficia de 3 luni de gratuitate a pachetului POS. Utilizatorii seviciului e-commerce se bucură de asistenţă tehnică specializată la configurarea website-urilor şi procesarea tranzacţiilor prin carduri pe internet, la standardele 3D Secure furnizate de Visa şi Mastercard, pentru limitarea riscului de fraudă prin card. Decontarea tranzacţiilor POS este realizată în termen de o zi lucrătoare.

Pachetul OTP POS de la OTP Bank România pune la dispoziția clienţilor și alte avantaje, precum:

  • instalarea și administrarea gratuită a terminalului POS cu tehnologie „contactless”;
  • abonament OTPdirekt gratuit (Internet Banking, SmartBank, contact center şi alerte SMS) pentru un utilizator;
  • comision zero pentru ordinele de plată intrabancare în lei realizate prin OTPdirekt;
  • 10 ordine de plată interbancare gratuite/ lună, în lei, realizate prin OTPdirekt.
Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea POLITICI DE CONFIDENȚIALITATE