Finanțe Stiri

Credite cu adeverința APIA

18 iul. 2017 < 1 min

Credite cu adeverința APIA

Reading Time: < 1 minut

CEC Bank continuă finanțarea sectorul agricol, prin semnarea parteneriatului cu Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) pentru schemele de sprijin implementate de APIA în Campania 2017 (Schema de plată unică pe suprafața-SAPS, Plata redistributivă, Plata pentru înverzire, Măsuri compensatorii de dezvoltare rurală aplicabile pe terenuri agricole).

În baza convenției, beneficiarii pot accesa până la 80% din valoarea sumei calculate conform adeverinței eliberate de APIA, cu o dobândă avantajoasă de 2,98% p.a. și un comision de acordare de doar 0,95% din valoarea creditului. Structura de garanții este una flexibilă, incluzând posibilitatea obținerii garanției Fondului de Garantare a Creditului Rural (FGCR) sau a Fondului Național de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici și Mijlocii (FNGCIMM). Finanțarea se acordă fără contribuție proprie din partea clientului, exclusiv în lei, pentru prevenirea riscului valutar, anunță banca, într-un comunicat de presă.

Rata de dobândă este stabilită în funcție de indicele ROBOR 6M, actualizabil semestrial în prima zi lucrătoare a semestrului; valoarea indicelui începând cu data de 1 iulie 2017 este de 1,03%  la care se adaugă o marjă de 1,95%.

“Prin semnarea unui nou parteneriat cu APIA, CEC Bank demonstrează implicarea activă în susținerea clienților care solicita finanțare pentru desfășurarea activitatiilor în domeniul agriculturii, arie de activitate ce reprezintă o prioritate strategică pentru bancă noastra”, a declarat domnul Radu Grațian Ghețea, președinte – director general CEC Bank.

Informații suplimentare pot fi obținute în oricare din cele peste 1.000 de unități teritoriale CEC Bank, apelând gratuit Serviciul suport clienți la numărul de telefon 0.800.800.848 sau accesând site-ul băncii, www.cec.ro, în cadrul secțiunii dedicate finanțărilor din domeniul agriculturii.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: