Stiri Tech

Viva, o tabletă pentru școala românească online

24 iul. 2020 < 1 min

Viva, o tabletă pentru școala românească online

Reading Time: < 1 minut

Compania brașoveană Allview lansează tableta Viva H1003 LTE, un gadget cu display de 10.1 inci (rezoluție de 1280 x 800 ) și aplicația AVI preinstalată, singurul asistent vocal inteligent în limba română.

Asistentul AVI

AVI este capabil să interacționeze cu utilizatorul prin oferirea de răspunsuri la întrebări din întreaga programă școlară (povești pentru copii: Redă Capra cu Trei Iezi / literatură: Ce este genul liric? / gramatică: Ce înseamnă pleonasm? / matematică: Ce este triunghiul dreptunghic?), sau prin generarea testelor de cultură generală cu o simplă comandă vocală (Start tabla înmulțirii, Start Artă plastică).

Asistentul vocal vine în ajutorul cadrelor didactice prin sugerarea numeroaselor resurse multimedia, reprezentând în același timp un mijloc de motivare a copiilor în procesul de învățare.

Conectivitate 5G

Tableta Viva H1003 LTE oferă conectivitate 4G (cu ajutorul unei cartele de internet) și pe lângă mobilitate, echipamentul oferă utilizatorilor și suport pentru multitasking prin folosirea funcției Split Screen.

La interior, device-ul este prevăzut cu procesor Quad Core cu frecvență de până la 1,5 GHz susținut de memoria RAM de 2 GB. Memoria flash de 16GB poate fi extinsă cu ușurință cu până la 64GB, cu ajutorul unui card microSD.

Camera principală este de 5MP, tableta vine cu SO Android 10 iar bateria are capacitate de 5000mAh.

Tableta Viva H1003 LTE va fi disponibilă la prețul recomandat de 649 lei, începând cu finalul lunii august.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: