Finanțe Stiri

Creditul cu buletinul nu mai e de mult la modă. ING lansează creditul cu smartphone-ul

27 sept. 2020 2 min

Creditul cu buletinul nu mai e de mult la modă. ING lansează creditul cu smartphone-ul

Reading Time: 2 minute

Clienții ING Bank România care au credit card și telefoane cu Android vor putea să își creeze un card de credit virtual și să plătească cu telefonul la POS folosind linia de credit existentă.

Noua opțiune ING Pay Credit nu necesită o aplicație separată, ci poate fi activată în Home’Bank. Astfel, ea se deschide printr-un proces similar cu ING Pay aferent contului curent. Clienții ING Bank pot alege tipul de card preferat atunci când plătesc cu telefonul – de debit sau de credit.

Cardul de credit la ING oferă un plan de până la 24 de rate egale  fără dobândă la parteneri, trei rate cu 0% dobândă la cumpărături de peste 500 de lei făcute la alți comercianți și o perioadă de grație de 45 de zile, în care se pot rambursa cumpărăturile la comercianți sau ratele scadente.

Un client ING Bank poate avea în total patru carduri virtuale ING Pay, câte două pe fiecare telefon setat ca dispozitiv de încredere (unul pentru contul curent și unul pentru cardul de credit).

Dacă există pe același dispozitiv un card virtual ING Pay Debit și și altul ING Pay Credit, pentru efectuarea plății, clientul va alege cardul preferat pentru plata din Home’Bank din meniul Servicii sau accesând cardul ING Pay din Produse – Cardurile mele – Alege card preferat.

Noua opțiune ING Pay Credit îi ajută pe clienți să își simplifice și să își eficientizeze experiența de shopping. 16% din toate tranzacțiile efectuate cu carduri emise de către ING sunt realizate prin ING Pay, reprezentând cea mai mare rată de adopție la nivel european. Era firesc deci să le punem la dispoziție opțiunea unui card de credit virtual” a declarat Alina Iacomi, Head of Digital Channels ING Bank România. Aceasta a adăugat că, în prezent, 94% din traficul din aplicația de home banking a ING vine de pe telefonul mobil.

 

Array
2 Comments
  1. Carina
    Folosesc ING de foarte multi ani si sunt foarte multumita de servicii, niciodata nu am avut probleme si, daca o sa am nevoie atunci voi apela cu siguranta la un credit cu telefonul. Mi se pare foarte simplu asa, ca pana la urma nu este necesar sa duci un munte de acte si sa faci drumuri daca toate acestea pot sa fie incarcate si online.
  2. Alina Termure
    In era tehnologiei e normal sa mearga inainte si sa apara noi oportunitati cat mai simple si facile. Cei de la ING sunt chiar ok ca si servicii.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: