Tech

Creştere cu 30% a traficului în MyOrange

18 mart. 2020 2 min

Creştere cu 30% a traficului în MyOrange

Reading Time: 2 minute

Orange România a înregistrat în ultima săptămână o creştere a traficului cu 30% în MyOrange şi o creştere cu peste 25% faţă de o săptămâna obişnuită a interacţiunilor clienţilor cu platformele şi entităţile digitale ale operatorului. În ceea ce priveşte folosirea serviciilor Orange Money, cel mai des clienţii au folosit aplicaţia pentru realizarea de plăţi şi cumpărături online.

„Suntem încrezători că reţeaua de internet şi telecomunicaţii pe care o avem are capacitatea de a susţine nivelurile ridicate de trafic generate de publicul larg. De altfel, aceasta şi-a dovedit fiabilitatea în situaţii în care reţeaua a fost supusă unui grad ridicat de încarcare în perioadele de sărbători sau în cazul concertelor de anvergură, al meciurilor de fotbal . Investiţiile constante în infrastructură şi în tehnologie ne permit să asigurăm servicii de calitate precum cele de 4G/4G+ sau a conexiunilor de fibră optică, chiar şi în condiţiile unui grad ridicat de utilizare”, a declarat Liudmila Climoc, CEO Orange România.

Potrivit reprezentanților operatorului, în ultima perioadă s-a înregistrat o creştere atât a serviciilor de apeluri de voce cât şi a interacţiunilor ce vizează mediul digital, în special prin folosirea reţelelor de socializare. De asemenea, au fost înregistrate creşteri ale consumului de internet pe segmentul de video streaming, prin folosirea de servicii precum Orange TV GO, YouTube şi a altor platforme dedicate vizionării de filme online.

În contextul situaţiei dificile generate de virusul COVID-19, Orange a luat o serie de măsuri pentru asigurarea continuităţii serviciilor pe care le oferă. Astfel, Orange a implementat un grup de acţiune dedicat situaţiei actuale prin care „monitorizează evoluţia principalilor indicatori de funcţionare a retelei şi este pregătit să ia măsuri rapide, dacă situaţia o impune, pentru creşterea capacităţilor de trafic. Aceasta presupune inclusiv instalarea de noi echipamente pentru creşterea volumului de trafic existent sau instalarea de echipamente pentru a asigura comunicaţiile electronice într-o locaţie anume”, a adăugat oficialul companiei.

 

 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: