BizRemote by certSIGN Finanțe

BizRemote: Banca Transilvania amână plata ratelor la cardurile de credit

14 mart. 2020 < 1 min

BizRemote: Banca Transilvania amână plata ratelor la cardurile de credit

Reading Time: < 1 minut

Banca Transilvania (BT) a anunţat astăzi clienţii care deţin carduri de credit că extinde perioada de graţie a plăţii aferente acestora, cu alte cuvinte amână plata ratelor.

”Dorim să te scutim de drumuri la bancă şi extindem perioada de graţie la cardul tău (..) până în luna mai. Astfel, nu mai ai obligaţie de plată în lunile martie şi aprilie. Prima obligaţie de plată o vei avea între 1 şi 25 mai, aşa cum vei regăsi informaţiile în extrasul de cont”, a fost mesajul transmis de BT beneficiarilor de carduri de credit.

Update:

Banca a anunțat și pe site măsura. “Banca Transilvania prelungeşte perioada de graţie pentru cardurile de credit, iar primele obligaţii de plată pentru clienţi vor fi doar în luna mai a.c. Măsura a fost luată pentru a scuti de drumuri la bancă peste 500.000 de clienţi BT, în contextul actual”, se arată în mesajul postat la secțiunea știri a site-ului băncii.

Pentru mai multe știri, informații și sfaturi pentru companii legate de continuitatea businessului în condițiile actualei pandemii COVID-19 accesează secțiunea specială BizRemote.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: