Companii

Piese de mobilier cu incarcare wireless

2 mart. 2015 < 1 min

Piese de mobilier cu incarcare wireless

Reading Time: < 1 minut

Nu-i asa ca nu va plac cablurile incurcate prin casa? In curand, va exista o solutie sa scapati de aceasta problema. IKEA lanseaza in cadrul editiei de anul acesta a Mobile World Congress primele produse din colectia pentru incarcare wireless pentru telefoane si tablete.

Colectia face parte din Home Smart, o noua directie in dezvoltarea gamei, si prezinta o solutie de transformare a noptierelor, lampilor si birourilor in hot-spot-uri de incarcare. Aceasta va fi disponibila in America de Nord si Europa, inclusiv in magazinul IKEA din Romania, incepand cu aprilie 2015.

„Din cercetari si vizitele pe care le-am facut in casele consumatorilor am aflat ca oamenilor nu le plac cablurile incurcate prin casa. Se tem sa nu piarda incarcatoarele si sa ramana fara baterie. Noua noastra solutie, care integreaza incarcatoarele wireless in piesele de mobilier, face incarcarea telefoanelor si tabletelor mai simpla”, spune Jeanette Skjelmose, Business Area Manager Lighting and Wireless Charging.

Noua tehnologie foloseste standardul global de certificare Qi. Astfel, produsele IKEA primesc o certificare din partea unei terte parti pentru incarcarea wireless.

Printre designerii care au lucrat la aceasta colectie se numara si David Wahl, un cunoscut designer de produs suedez.

Mobile World Congress are loc la Barcelona in perioada 2-5 martie 2015.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: