Business Management Stiri Tech

Cristian Osadczuk, noul CFO de la Trencadis

8 dec. 2020 < 1 min

Cristian Osadczuk, noul CFO de la Trencadis

Reading Time: < 1 minut

Trencadis, companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software, anunță numirea lui Cristian Osadczuk în funcția de Director Financiar (CFO) începând cu 1 decembrie 2020.

Cristian Osadczuk va avea ca principală responsabilitate coordonarea departamentului financiar din cadrul Trencadis și, ca parte a echipei de management, va contribui la dezvoltarea proiectelor de business ale companiei.

Ex-Director Financiar la UPC

Osadczuk are o experienţă de peste 20 de ani în domeniul financiar, deţinând de-a lungul timpului mai multe roluri în cadrul companiei UPC România, unde a ocupat poziţia de Director Financiar începând cu anul 2011. Înainte de a se alătura UPC România, Cristian Osadczuk a lucrat în cadrul departamentului de taxe al  PwC România.

”Mă alătur unei echipe inovatoare cu certitudinea că finance-ul este un partener de business pentru organizație și sper că prin experiența mea să ajut la consolidarea și dezvoltarea proiectului antreprenorial Trencadis”, a declarat Cristian Osadczuk, noul CFO al Trencadis.

Cristian Osadczuk are o experiență vastă în coordonarea departamentelor de raportare și analiză financiară, contabilitate, trezorerie, taxe și procese de business și a fost implicat în peste 40 de proiecte de M&A (fuziuni și achiziții), de la procesul de due dilligence până la procesul de integrare post-tranzacție.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: