CSR Stiri

Publicis incurajeaza voluntariatul prin Green Endorsement

11 mart. 2016 < 1 min

Publicis incurajeaza voluntariatul prin Green Endorsement

Reading Time: < 1 minut

Publicis Groupe Romania lanseaza, impreuna cu initiativa „Plantam fapte bune in Romania” si peste 30 de companii, campania Green Endorsement, sustinuta de Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor.

Voluntarii participanti la actiunea de impadurire nationala organizata de „Plantam fapte bune in Romania” vor primi, incepand cu aceasta luna, certificatul Green Endorsement, recunoscut de cele mai mari companii din tara. In functie de implicare, participantii vor primi un certificat Green Endorsement Basic sau Green Endorsement Pro.

Acest certificat atesta ca implicarea in organizarea initiativei de impadurire nationala dovedeste calitati importante pe care orice companie si le-ar dori de la angajatii sai. Peste 30 de companii multinationale si alti jucatori importanti din economia romaneasca acorda formal atentie voluntariatului in analiza profilului candidatului.

Green Endorsement isi propune sa incurajeze tinerii sa se implice in cat mai multe actiuni de voluntariat pentru protectia mediului, fara ca neparticiparea la astfel de actiuni sa afecteze negativ procesul de angajare.

„Cred ca aceasta idee e una revolutionara si va aduce castiguri tuturor partilor implicate, avand ca scop final salvarea Romaniei. Ar trebui sa existe cat mai multe idei de acest fel, idei care chiar sa schimbe ceva in jur”, a declarat Jorg Riommi, Chief Creative Officer la Publicis Romania

Primele actiuni din acest an au loc pe 19 martie in judetele Giurgiu, Valcea, Timis, Buzau si pe 26 martie in judetul Iasi. Actiunile vor fi continuate cu ingrijirea plantatiilor, iar in toamna va avea loc o actiune masiva de impadurire in aceeasi zi in mai multe judete. Voluntarii organizatori se pot inscrie aici, iar voluntarii plantatori aici.

Partenerii proiectului sunt eJobs, McDonald’s, Carrefour, Bergenbier, Posta Romana, Banca Transilania, HP, Hewlett Packard Enterprise, DB Schenker, FAN Courier, KFC, JTI, Nokia, Tiriac Holdings, Ericksson, BDO Audit, Avangate, Regina Maria, Agricost, OLX, Immochan, Tuca Zbarcea & Asociatii, Lugera, ARVAL, Webhelp, Brenntag, Zenith Media, Plastic Omnium.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: