Marketing Stiri

Culorile Romaniei pe vapoarele simbol de la Marea Neagra

30 iun. 2015 2 min

Culorile Romaniei pe vapoarele simbol de la Marea Neagra

Reading Time: 2 minute

Policolor, extinde campania “Redescopera culorile Romaniei, dedicata aniversarii a 50 de ani de activitate, cu un nou proiect: transformarea vapoarelor simbol de pe litoralul Marii Negre in opere de arta urbana.

Proiectul este derulat in parteneriat cu Primaria Municipiului Constanta si include decorarea cu creatii unice, pe teme marine si teme populare romanesti, a celor 5 vapoare simbol din Constanta amplasate la intrarile in oras si in fata Garii.

Temele ce vor fi transpuse pe vapoare vor fi alese in urma concursurilor de creatie desfasurate in randul liceenilor, studentilor si absolventilor de Arte, Arhitectura, Urbanism si Peisagistica.

Concurs a inceput la data de 29 iunie 2015. Primul vapor ce intra in concursul de creatie este cel amplasat la intersectia Bd. Tomis cu Bd. Aurel Vlaicu.

Participantii se pot inscrie prin completarea si trimiterea formularului de participare de pe website-ul www. culorileromaniei.ro, la sectiunea Concurs, prin completarea Formularului de Inscriere.

Data limita pana a care sunt acceptate inscrierile este 6 iulie 2015, ora 24.00, ora Romaniei.

Persoanele interesate sa participle la concurs se pot inscrie individual sau in echipe de maxim 5 participanti. Documentele necesare participarii la concurs vor fi descarcate de pe website-ul Culorile Romaniei

Data limita pentru depunerea lucrarilor este 13 iulie.

Proiectele inscrise la concurs sunt jurizate de catre un juriu format din reprezentanti ai institutiilor de educatie si cultura din Constanta si Bucuresti, reprezentanti ai Primariei Municipiului Constanta, ai Policolor si Ambasadori ai Culorilor.

Mai multe informatii despre membrii juriului si criteriile de jurizare vor fi disponibile pe website-ul www.culorileromaniei.ro, sectiunea Juriu, incepand din data de 13 iulie 2015.

Lucrarea declarata castigatoare va fi premiata cu 1.000 de euro, iar autorul/ autorii vor fi promovati atat prin amplasarea semnaturii lor- in semn de recunoastere a talentului lor- pe lucrarea implementata, timp de 2 ani, cat si prin promovarea lor pe website-ul culorileromaniei, in retelele de socializare dedicate campaniei sau in alte mijloace de informare partenere ale campaniei.

De asemenea, primii 20 de voluntari care se inscriu pentru participarea la implementarea picturii pe vapor, vor beneficia de cazare si masa timp de 15 zile cat este estimata durata realizarii lucrarii artistice.

Primul vapor va fi finalizat pana la finalul sezonului estival. Pentru urmatoarele 4 vapoare, concursul de creatie va fi initiat in toamna acestui an.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: