Companii Stiri

Lucrari de extindere a mallului NEPI din Mehedinti

1 iul. 2015 < 1 min

Lucrari de extindere a mallului NEPI din Mehedinti

Reading Time: < 1 minut

Fondul de investitii NEPI va finaliza lucrarile la extensia mallului Severin Shopping Center in toamna acestui an.

Prin aceasta extindere anuntata, centrul comercial, situat pe str. Mihai Viteazu, nr. 78, va oferi clientilor sai noi branduri nationale si internationale de fashion, incaltaminte, cosmetice si ingrijire, precum si cea mai mare si diversificata zona de distractie si petrecere a timpului liber din judetul Mehedinti

Punctul de atractie al zonei de distractie il constituie cinematograful multiplex cu 6 sali de proiectie, operat de Cinema City, care aduce cea mai noua tehnologie 3D, dar si food court-ul cu restaurante, fast-food-uri si cafenele.

Zona de distractie va fi completata de bowling, biliard, cazino, precum si un spatiu de joaca dedicat celor mici.

Antreprenorii locali care doresc sa inchirieze un spatiu in cadrul centrului comercial Severin Shopping Center pot afla mai multe informatii prin e-mail sau telefon la 0754 20 40 82, LeasingRetail@nepinvest.com.

Din portofoliul NEPI (New Europe Property Investments) fac parte Mega Mall, Mall Promenada, Vulcan Value Center, CityPark Constanta, Ploiesti Shopping City, Braila Mall, Galati Shopping City si alte centre comerciale in intreaga tara, dar si in Serbia si Slovacia. NEPI mai detine si cladirile de birouri Floreasca Business Park, The LakeView din Bucuresti, City Business Centre din Timisoara si The Office din Cluj.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: