Stiri Tech

Cum arată un noul televizor Philips 7304 The One, acum disponibil și în România?

17 iul. 2019 2 min

Cum arată un noul televizor Philips 7304 The One, acum disponibil și în România?

Reading Time: 2 minute

Philips lanseaza noul televizor 7304 The One care va fi disponibil din această lună și în magazinele din țara noastră.

Cu un design slim și un stand rotativ în formă de T, dispozitivul beneficiază de specificații tehnice premium la prețul unui model mid-range (preț recomandat începând de la 2.999 de lei).

Utilizatorii se pot bucura de imagini calitative, un noise reduction îmbunătățit, o claritate mai bună, un contrast aparte al imagnilor detaliate și niciun detaliu pierdut în zonele întunecate ale ecranului. Televizorul este disponibil în șase dimensiuni: 43, 50, 55, 58, 65 și 70 inchi.

Televizorul 7304 The One funcționează cu o tehnologie unică Philips, tehnologia de iluminare Ambilight, îmbunătățită pe trei laturi. Rezoluția Smart 4K HDR oferă utilizatorilor imagini de o înalta claritate, iar tehnologiile Dolby Vision și Dolby Atmos asigură imagini cinematice și sunet de cea mai bună calitate.

Procesorul de imagine P5 aflat la a treia generație și formatul video HDR10+ oferă performanțe îmbunătățite utilizatorului. Contrastul, culorile și luminozitatea sunt ajustate automat de la un cadru la altul pentru o experiență unică de vizionare, indiferent dacă este vorba de filme, seriale sau jocuri video.

Televizorul Philips cu Android TV asigură posibilitatea de control cu ajutorul comenzilor vocale, astfel încât utilizatorul poate spune televizorului să pornească un joc, să urmărească un anume serial sau chiar să controleze multiple dispozitive compatibile cu Google Assistant, asistentul Google fiind integrat cu Amazon Echo și Alexa.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: