Stiri Tech

Cum poți găsi obiectele pierdute cu Galaxy SmartTag+

13 apr. 2021 < 1 min

Cum poți găsi obiectele pierdute cu Galaxy SmartTag+

Reading Time: < 1 minut

Samsung a lansat oficial Galaxy SmartTag+, echipamente dotate atât cu Bluetooth Low Energy (BLE), cât și cu tehnologia ultra-wideband (UWB), pentru a putea identifica locația unui obiect cu o precizie mai mare . De asemenea, noile gadget-uri folosesc o tehnologie cu realitate augmentată (AR) pentru a oferi un serviciu de ghidaj vizual către locul în care elementul lipsă se află, utilizând camera smartphone-ului .

SmartTag+ poate fi atașat articolelor de zi cu zi, precum rucsacul sau brelocul cheilor, astfel încât acestea să poată fi localizate prin intermediul serviciului SmartThings Find de pe dispozitivul Galaxy .

Criptare și protecție

Prin intermediul aplicatie SmartThings Find utilizatorii pot să opteze și să activeze smarphone-ul sau tableta Galaxy pentru a-i ajuta pe ceilalți să-și găsească propriile tag-uri sau dispozitive pierdute. Odată ce lipsa tag-ului este raportată în SmartThings Find, orice dispozitiv Galaxy activat, din apropiere, va alerta serverul SmartThings cu privire la locația tag-ului și va trimite o notificare. Toate datele din SmartThings Find sunt criptate și protejate, astfel încât locația tag-ului nu este dezvăluită nimănui decât utilizatorului în cauză.

Alte acțiuni de la distanță

În plus, Galaxy SmartTag+ și SmartTag nu ajută doar în localizarea bunurilor pierdute. Să spunem că utilizatorul a uitat să stingă lampa de pe noptieră, dar a părăsit deja casa. În loc ca acesta să se întoarcă acasă, el poate utiliza SmartTag+ sau SmartTag pentru a opri lumina de la distanță . Prin intermediul aplicației SmartThings, utilizatorii pot alege să folosească diferite funcții din aplicație pentru finalizarea unor acțiuni de către tag-ul lor, apăsând butonul acestuia.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: