Antreprenori by eMAG Stiri

Cum să ții afacerea sub control

12 iul. 2018 2 min

Cum să ții afacerea sub control

Reading Time: 2 minuteEconomia locală traversează o perioadă foarte agitată. Antreprenorii știu cel mai bine care sunt problemele cu care se confruntă zilnic și cum să le facă față. Desele schimbări fiscale și legislative bulversează mediul de afaceri local, astfel că orice sprijin adus antreprenorilor este esențial.

Antreprenorii se confruntă zilnic cu tot felul de provocări, de la plata taxelor, a salariilor, la dezvoltarea afacerii și nu numai. Iar afacerile mici au o grijă în plus, pentru că trebuie să facă față competiției și să crească. Pe de altă parte, vestea bună este că segmentul companiilor mici, de tip startup, a înregistrat o creștere ascendentă pe piața locală.

Însă, pentru a avea succes, un antreprenor ar trebui să se concentreze pe planurile sale și să poată trece peste toate obstacolele ce pot apărea pe parcurs, mai ales în cazul afacerilor nou demarate. Din acest motiv, orice ajutor suplimentar este binevenit.

În acest context, Canon România dorește să fie un susținător al tuturor afacerilor mici, furnizând copiatoare, scannere, imprimante sau alte echipamente necesare, astfel încât antreprenorii să își susțină eficient activitatea și să se concentreze cu precădere pe obiectivele de business, cu atât mai mult cu cât afa­cerile mici întâmpină constant diverse pro­bleme și obstacole caracteristice aface­rilor la început de drum.

Cum încurajează și ajută Canon antreprenorii?

Le oferă, pe lângă echipamente performante, sprijin financiar și o asigurare de garanție pe trei ani.

Astfel, cine achiziționează un produs Canon aflat în promoție primește înapoi o sumă de bani, plus o garanție extinsă cu o durată de trei ani.

Sumele alocate fiecărui produs sunt cuprinse între 25 și 92 de lei, în funcție de produsul Canon achiziționat, fiind disponibile pe site-ul oficial al campaniei, www.canon.ro/officewarrantypromotion.

Banii sunt virați cumpărătorilor direct în contul lor bancar. Pentru a beneficia de promoție, cumpărătorii trebuie să acceseze linkul www.canon.ro/officewarrantypromotion, să se înregistreze pe site și să completeze toate câmpurile din formular.

Apoi, își pot vedea liniștiți de businessul lor, folosind la întregul potențial echipamentele Canon achiziționate.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: