Brand Focus Companii CSR

“Cunoaște-ți campionii!”, campania JYSK pentru sportivi cu dizabilități

10 oct. 2019 3 min

“Cunoaște-ți campionii!”, campania JYSK pentru sportivi cu dizabilități

Reading Time: 3 minute

“Cunoaște-ți campionii” este campania semnată de JYSK România și Comitetul Național Paralimpic, campanie cu ajutorul căreia sportivi paralimpici care luptă pentru calificarea la Jocurile Paralimpice de la Tokyo, din 2020, sau la alte competiții importante, vor fi aduși în fața publicului.

După campania #Nicioscuză, de anul trecut, prin care a motivat oamenii să facă sport folosind ca principal argument poveștile a trei sportivi cu dizabilități, JYSK România anunță și anul acesta susținerea pentru Comitetul Național Paralimpic.

Retailerul aduce în prim plan sportivii cu dizabilități, oameni care luptă în fiecare zi pentru a se califica la Jocurile Paralimpice de la Tokyo. Alex Bologa, Octavian Tucaliuc, Florentina Hriscu și Ciprian Anton, patru dintre cei mai buni sportivi paralimpici din România, vor fi protagoniștii campaniei alături de echipa de goalball a țării noastre.

Concomitent cu debutul campaniei, Comitetul Național Paralimpic Român își lansează și noul site, prin intermediul căruia publicul va primi informații actualizate privind evoluția sportivilor paralimpici la competițiile naționale și internaționale.

“Prin intermediul noului website, publicul are oportunitatea de a vedea cât de mult muncesc sportivii paralimpici, nu doar pentru a se califica la Paralimpiada de la Tokyo, cât și pentru Campionatele Europene și Mondiale în zece sporturi. JYSK este sponsorul nostru principal, dar, mai mult decât atât, ne ajută să ne promovăm sportivii și să folosim comunicarea și canalele media într-un mod în care nu am reușit până acum”, a declarat Sally Wood Lamont, Președintele Comitetului Național Paralimpic.

Alex Bologa (23 de ani) este singurul judoka din România cu deficiență totală de vedere. În urmă cu trei ani a fost medaliat cu bronz la Jocurile Paralimpice de la Rio de Janeiro și deține titlurile de dublu campion european și numărul 1 în clasamentul mondial la categoria sa de greutate, 60 de kilograme.

Octavian Tucaliuc (24 de ani) este un atlet cu deficiență de vedere. Octavian este medaliat cu bronz la săritura în lungime, la grand prix-ul de la Dubai din 2017 și a ajuns până pe locul 7 în clasamentul mondial la aruncarea suliței.

Florentina Hrișcu (42 de ani) și este o atletă cu deficiență motrică. Florentina ar șansa anul viitor de a ajunge la a doua Paralimpiadă consecutivă după cea de la Rio de Janeiro, din 2016, unde a participat la proba de aruncare cu discul.

Ciprian Anton (39 de ani) Este campion național la tenis în scaun rulant și primul antrenor de tenis în scaun rulant din România. La numai un an după ce s-a apucat de tenis, Ciprian a ajuns cel mai bun din țară.

JYSK România este sponsorul oficial al Comitetului Național Paralimpic din iulie 2017, semnând un angajament pe trei ani. În anul 2018, compania și-a dublat sprijinul acordat sportivilor cu dizabilități, donând 400.000 de lei anual către Comitetul Național Paralimpic Român.

În Danemarca, JYSK susține sportivii cu dizabilități încă din anul 1989. Sprijinirea sportivilor paralimpici este principala direcție CSR a grupului.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: