Management Stiri

Cursuri gratuite pentru manageri

21 sept. 2015 2 min

Cursuri gratuite pentru manageri

Reading Time: 2 minute

Compania de training si consultanta in business, Brightway a lansat o serie de workshop-uri gratuite pentru managerii romani. Acestea se vor desfasura pana la finele anului 2015

Executivii dornici sa acumuleze noi informatii trebuie sa stie ca primul program din seria lansata de Brightway are ca tema “Decizii profitabile pe baza informatiilor economice” si ofera instrumente pentru dezvoltarea companiei. Sesiunea gratuita nu este doar o simpla prezentare, ci un workshop interactiv pe parcursul caruia participantii vor fi ghidati sa gaseasca raspunsuri la provocarile decizionale cu care se confrunta la job.  

“Am decis sa lansam acest program pentru ca, din analizele de piata si feedback-ul primit in ultimul an de la participantii la trainingurile noatre, a reiesit ca, in Romania este nevoie de un proiect de viziune financiara pentru manageri. Este un punct de plecare in drumul catre aplicarea unui sistem de marketing si vanzare care sa dea rezultate. Instrumentele pe care le livram in cadrul acestui workshop ii ajuta pe participanti sa se pozitioneze corect in piata in care activeaza si sa masoare ce functioneaza si ce nu functioneaza in propria organizatie”, spune Lucian Arghire, Senior Trainer si Managing Partner al Brightway.

Programele de training se desfasoara sub forma unor simulari interactive si sunt urmate de sesiuni de business coaching si proiecte de consultanta in interiorul companiilor, prin intermediul carora specialistii Brightway ofera suport si asistenta la implementare. Evenimentul va avea loc in data de 6 octombrie, la hotelul Golden Tulip Times si dureaza aproximativ trei ore, incluzand si o sesiune de networking. Cursul va fi sustinut de Lucian Arghire, Senior Trainer si Managing Partner al Brightway, care are o experienta de mai bine de 20 de ani in sustinerea programelor educationale de business. Trainerul va oferi celor prezenti studii de caz interesante si strategii de management pentru a creste valoarea unei companii.

Managerii si antreprenorii interesati de programul gratuit oferit de firma de training Brightway se pot inscrie aici.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: