Business Companii Stiri

Lidl se extinde cu un nou magazin în București

06/08/2019 < 1 min read

Lidl se extinde cu un nou magazin în București

Reading Time: < 1 minut

Lidl deschide pe 8 august 2019 un nou magazin în Capitală, astfel ajungând la 31 de unități deschise în București. Noul Lidl este situat pe strada Brățării, numărul 2 iar odată cu inaugurarea acestuia, se vor crea 25 de locuri de muncă.

Noua unitate Lidl se întinde pe o suprafață de 1.300 metri pătrați și dispune de peste 135 de locuri de parcare. Magazinul este deschis de luni până sâmbătă, în intervalul orar 07:30- 22:00, și duminică, în intervalul orar 08:00 și 20:00.

În ziua inaugurării, Lidl își așteaptă clienții cu reduceri de peste 20% la articolele nealimentare, dar și la câteva articole alimentare precum: lactate, mezeluri sau dulciuri.

Pentru construirea noului magazin Lidl au fost utilizate tehnologii avansate în domeniul construcțiilor și în conformitate cu normele de protecție a mediului.

De asemenea, Lidl asigură standarde înalte de eficiență energetică, spre exemplu, în magazin sunt instalate sisteme de iluminat cu LED, senzor de prezență și sisteme de recuperare a căldurii, integrate în instalațiile de ventilație.

Lidl promovează colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile de calitate comercializate în rețea fiind produse la noi în țară.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole pe aceeași temă