Business Companii Stiri

Lidl se extinde cu un nou magazin în București

6 aug. 2019 < 1 min

Lidl se extinde cu un nou magazin în București

Reading Time: < 1 minut

Lidl deschide pe 8 august 2019 un nou magazin în Capitală, astfel ajungând la 31 de unități deschise în București. Noul Lidl este situat pe strada Brățării, numărul 2 iar odată cu inaugurarea acestuia, se vor crea 25 de locuri de muncă.

Noua unitate Lidl se întinde pe o suprafață de 1.300 metri pătrați și dispune de peste 135 de locuri de parcare. Magazinul este deschis de luni până sâmbătă, în intervalul orar 07:30- 22:00, și duminică, în intervalul orar 08:00 și 20:00.

În ziua inaugurării, Lidl își așteaptă clienții cu reduceri de peste 20% la articolele nealimentare, dar și la câteva articole alimentare precum: lactate, mezeluri sau dulciuri.

Pentru construirea noului magazin Lidl au fost utilizate tehnologii avansate în domeniul construcțiilor și în conformitate cu normele de protecție a mediului.

De asemenea, Lidl asigură standarde înalte de eficiență energetică, spre exemplu, în magazin sunt instalate sisteme de iluminat cu LED, senzor de prezență și sisteme de recuperare a căldurii, integrate în instalațiile de ventilație.

Lidl promovează colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile de calitate comercializate în rețea fiind produse la noi în țară.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: