Finanțe Stiri

Cursuri pentru 10.000 de antreprenori

29 dec. 2017 < 1 min

Cursuri pentru 10.000 de antreprenori

Reading Time: < 1 minut

10.000 de antreprenori au participat în 2017 la seminariile şi workshopurile organizate de BT Club. Au avut loc aproape 90 de astfel de evenimente în aproximativ 40 de localități din țară.

BT Club este o inițiativă a Băncii Transilvania, prin care contribuie, din 2006, la dezvoltarea personală şi profesională a antreprenorilor. Clubul are în prezent peste 25.000 de membri.

Cei 10.000 de participanți la cursurile BT Club au avut ocazia să învețe în acest an despre start-up-uri, fonduri nerambursabile, inteligență emoțională şi financiară, managementul vânzărilor, marketing şi eCommerce.

Membrii BT Club au acces la informație specializată, consultanță, informări periodice, instrumente de educație antreprenorială, precum şi la oportunități de networking.

Recordul de participanți a fost înregistrat de BT Club la evenimente organizate în Braşov, Cluj-Napoca, Sibiu şi Bacău, cu o medie de 400 de persoane/eveniment.

Pe lângă cursuri şi workshop-uri, BT Club înseamnă o comunitate aparte, interacțiune şi consultanță financiar-bancară gratuită. Înscrierea în BT Club se realizează gratuit, online

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: