CSR Stiri Tech

Cursuri și laboratoare tehnice online la Facultatea de Matematică

12 mai 2020 < 1 min

Cursuri și laboratoare tehnice online la Facultatea de Matematică

Reading Time: < 1 minut

Daniel Ilinca, CEO-ul Softbinator Technologies,  alături de 12 specialiști din cadrul companiei, predau cu titlu gratuit, cursuri și susțin laboratoare tehnice online, în cadrul Facultății de Matematică din cadrul Universității din București, în această perioadă de izolare.

„Ne bucurăm că putem fi de ajutor comunității în care ne desfășurăm activitatea și tindem spre o conexiune cât mai puternică între mediul de afaceri și societate. Vom face în continuare tot ce ține de noi pentru sprijinirea mediului educațional, prin orice metode sunt necesare. Este esențial ca viitorii specialiști, indiferent de parcursul profesional ulterior, să aibă acces la cele mai bune metode și resurse de informare și să capete experiență practică”, a declarat Daniel Ilinca, CEO Softbinator Tehnologies.

Parteneriatul dintre Softbinator Technologies și Facultatea de Matematică și Informatică a început din 2015, iar până în prezent peste 1.000 de studenți au participat la cursurile și laboratoarele predate de specialiștii companiei. Implicarea Softbinator Technlogies include, de asemenea, și dotarea laboratorului de tehnologii mobile cu echipamente și dispozitive tehnice, investiția ridicându-se la 10.000 de euro pentru doi ani universitari și sprijinirea laboratorului de Robotică al aceleiași facultăți, prin sponsorizări și sesiuni de mentorat pentru cei care vor să lanseze produse în această zonă.

În weekendul 9 – 10 mai, Softbinator Technologies a sponsorizat sesiunea de comunicări științifice studențești comună a Universității din București, respectiv Universitatea Politehnică București. Daniel Ilinca, CEO și Marius Băisan, CTO, au fost, totodată, și jurații acestei ediții care a avut ca teme tehnologiile Internet of Things, Robotică și Automatizarea Proceselor.

 

One Comment
  1. Madalina
    Va rog sa includeți detalii privind cursurile online menționate

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: