Lifestyle Stiri

De sărbători, româncele preferă ținute extravagante

23 dec. 2016 2 min

De sărbători, româncele preferă ținute extravagante

Reading Time: 2 minute

Nunţile, urmate de botezuri, baluri de absolvire sau gale elegante, cu cod vestimentar, sunt cele mai frecvente ocazii când româncele ale să închirieze ținute, arată bilanțul pe anul acesta al serviciului de închirieri de rochii DRESSBOX.

Femeile au mai preferat să-și închirieze ținuta în loc să cumpere pentru cununii civile, aniversări, petreceri, şedinţe foto, ieşiri în club sau concerte.

Brandurile preferate de clientele DRESSBOX sunt Terani Couture, Halston Heritage, Blumarine, Roberto Cavalli și Elisabetta Franchi.

Pentru petrecerile de Crăciun și Revelion, specialiștii DRESSBOX susțin că româncele preferă paiete cât mai colorate în combinaţii extravagante, catifea şi dantelă. În ceea ce privește cromatica, nuanţele preferate din această perioada sunt: burgundy, navy blue, negru şi reflexiile metalice.

La final de 2016, DRESSBOX raportează o dublare a cifrei de afaceri față de 2015, cele mai mari încasări fiind în luna septembrie, urmată de mai şi cele trei luni de vară.

În 2016, serviciul de închirieri a ajuns la peste 2.500 de comenzi, cu o valoare medie a coşului de aproximativ 360 de lei. Peste 1.800 de femei au apelat la serviciile companiei şi au închiriat în total în jur de 2.400 de rochii şi 850 de accesorii. Cele mai multe rochii închiriate de acelaşi client au fost în număr de 12, adică, în medie, o rochie pe lună. Comenzile online au crescut semnificativ față de anul precendent, din ce în mai multe femei alegând să închirieze direct online rochia preferată.

Site-ul DRESSBOX a fost accesat de peste 600.000 de utilizatori, cu aproximativ 1.000.000 de sesiuni. Mai mult de jumătate din comenzile plasate în 2016 au fost înregistrate de pe telefon sau tabletă, iar în ceea ce privește vizitele ponderea e cu 68% în favoarea telefoanelor, 27% pentru desktop și 5% pentru tabletă.

Serviciul de închiriat rochii și accesorii DRESSBOX a fost lansat pe piața din România în urmă cu 2 ani. În prezent, portofoliul cuprinde peste 1.500 de rochii, pantofi și bijuterii de la peste 100 de designeri de top. Prețurile sunt cu până la 90% mai mici decât în magazine și se găsesc disponibile creațiile unor dsigneri precum Valentino, Oscar de la Renta, Alexander McQueen, Saint Laurent, Dolce&Gabbana sau Vivienne Westwood.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: