Management Stiri

Depaco, sub acoperisul cresterilor

oct. 22, 2015 < 1 min

Depaco, sub acoperisul cresterilor

Reading Time: < 1 minut

Producatorul de sisteme pentru acoperisuri, Depaco a anuntat o crestere de 25%, in primele noua luni ale anului, procent care urca cifra de afaceri a companiei la 78 de milioane de lei

Grupul format din companiile Depaco, Polnebo si Cortina a avansat cu 22% in primele trei luni ale anului la 100 de milioane de lei, iar pana la finele anului, reprezentantii companiei estimeaza atingerea nivelului de 100 de milioane de lei pentru Depaco si 130 de milioane de lei pentru intregul grup.  Compania Depaco este unul dintre liderii industriei locale de sisteme pentru acoperisuri si are un volum de aproape 2,5 milioane de mp de tigla metalica.

“Rezultatele obtinute in primele noua luni sunt satisfacatoare si ne dau incredere ca ne vom indeplini obiectivele pentru anul acesta. Desigur, depindem si de conditiile meteo si de evolutia pietei, dar premisele sunt foarte bune”, spune Dragos Irimescu, Director General al Depaco.

Strategia de dezvoltare a companiei prevede dezvoltarea periodica a portofoliului de produse. In prima parte a anului, compania a lansat cu succes doua profile noi: tabla plana faltuita Wetterbest Click si profilul de tigla metalica de tip roman Wetterbest Gladiator. Incepand cu luna octombrie, compania propune un al treilea produs nou, tabla cutata W60, cu inaltimea cutei de 60 mm, ideala pentru constructiile industriale care au nevoie de un acoperis puternic unde se foloseste cofragul pierdut.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: