Lifestyle Stiri

Design scandinav, la București

26 sept. 2016 2 min

Design scandinav, la București

Reading Time: 2 minute

Marcel și Ileana Luncan au lasat Design&After, un magazin de obiecte, mobilier și cadouri, ce reunește peste 2.000 de obiecte disponibile online, pe www.designandafter.ro, și în showroom-ul de pe strada Mihai Eminescu nr. 50-54, amenajat de arhitecta Eliza Yokina.

14

Proiectul a luat naștere din pasiunea celor doi fondatori pentru design interior, arhitectură și lucruri frumoase. Ei au vizitat mai multe orașe din Danemarca și s-au îndrăgostit de atmosferă, de cultură, de stilul danez de viață și, mai ales, de designul interior specific. Atfel, au făcut tot ce au putut să aducă un pic de Scandinavia în România și să-i bucure și pe alți iubitori de design nordic.’’

10

 

Portofoliul Design&After cuprinde, în exclusivitate, brandurile Green Gate, Ib Laursen și Maileg, alături de House Doctor, Bloomingville, Kreafunk, Nordal și Hubsch. În același timp, produsele brandului Nicolas Vahe își găsesc drumul pentru prima dată în România. 

9

„Design&After este o gură de aer proaspăt, scandinav, departe de tot ce înseamnă monotonie”, spune Marcel Luncan, fondatorul proiectului.

„De la Design&After îți poți alege orice, covoare și țesături, lămpi și articole de mobilier, până la accesorii, căni și cuiere, în care să nu-ți agăți doar hainele ci și grijile. În cazul nostru funcționează, ne-am regăsit complet în designul nordic.”

Magazinul virtual, www.designandafter.ro, face livrări în toată țara.

5

Showroom-ul este deschis de luni până vineri în intervalul orar 09:00 – 18:00.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: