Creativitate Digital Stiri

Diana Cosmin la Content Creators Conference: Complicatele relații ale unui creator de conținut

31 ian. 2021 < 1 min

Diana Cosmin la Content Creators Conference: Complicatele relații ale unui creator de conținut

Reading Time: < 1 minut

Diana Cosmin a vorbit despre provocările din lumea digitală. Drespre relațiile complicate pe care le putem avea cu cei din comunitate, cu brandurile, dar și cu propria persoană. Diana a spus faptul că nu am avut parte de regulu sau de rețete în această lume digitală, iar aceste relații și modalitatea de comunicare și relaționare cu compania s-a definit pe parcurs.

Diana nu agreează termenul de influencer, dar a găsit în creator de conținut un termen care este pe placul ei. Află mai multe despre părerea Dianei Cosmin despre influenceri din prezentarea ei la Content Creators Conference.

Content Creators Conference este evenimentul unde afli cum creezi conținut relevant pentru brand, care sunt tendințele în storytelling și unde găsești oamenii care să creeze content atractiv și eficient? Specialiști în marketing și unii dintre cei mai influenți oameni din online și comunicare, oameni din agenții și companii recunoscute vor lua parte la o experiență de învățare completă pentru a deveni super eroi creatori de povești.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: