Companii

Din Europa, oriunde în lume, prin UPS

31 iul. 2017 2 min

Din Europa, oriunde în lume, prin UPS

Reading Time: 2 minuteUPS a lansat un serviciu B2C pentru transportul vinurilor din Europa, inclusiv România, oriunde în lume. Compania își extinde astfel capabilitatea de a transporta alcool, vin și bere.

Utilizând unul dintre serviciile de transport UPS Express sau Standard, cei interesați pot primi acasă vinurile favorite, direct de la podgorie.

Potrivit studiului VINEXPO/IWSR Global Study 2015-2020 din 2017, importurile de vinuri în China sunt estimate să crească cu aproape 80% între 2016 și 2020. Acest volum este inclus în creșterea globală a importurilor, estimată să ajungă la 13% în regiunea Asia-Pacific. Având în vedere că Italia, Franța și Spania însumează 50% din producția mondială de vin, creșterea consumului pe piețele din afara Europei reprezintă o oportunitate pentru o creștere continuă, mai ales acum, când în Europa consumul de vin scade .

UPS oferă servicii de export direct către consumator, din țări selectate din Uniunea Europeană către China, Coreea de Sud și Japonia, iar acum și către Canada, Republica Dominicană, Hong Kong, India, Macao, Africa de Sud, Elveția, Noua Zeelandă, Filipine, Singapore, Taiwan și Thailanda. Serviciul business to consume vine în completarea serviciului de expediere business-to-business, ambele pot fi paletizate sau nu și au acoperire globală.

Consumatorii care fac expedieri în interiorul Uniunii Europene pot, de asemenea, să folosească serviciul de transport de vin UPS. Acum, aceștia pot trimite acasă noul vin favorit descoperit în vacanță, fără nici o grijă.

UPS oferă ambalaje certificate și sigure pentru toate destinațiile, special concepute pentru transportul sticlelor de vin (cu o capacitate de până la 12 sticle de vin per cutie și până la 6 sticle de vin spumant per cutie), care pot fi comandate prin call centerele UPS.

Clienții care trimit vin din Franța sau Italia pot beneficia de programul personalizat Declared Value for Wine. Oferit de UPS Capital, acest program oferă clienților care folosesc ambalaje pre-aprobate, posibilitatea de a expedia mai multe produse, împreună cu o asigurare de până la 500 de euro. În cazul în care transportul este evaluat la o valoare mai ridicată, clienții pot achiziționa o asigurare adițională, până la acoperirea întregului cost. Clienții pot fi siguri că vinul lor va ajunge la destinația dorită în siguranță. Dacă, din diverse motive, sticlele de vin sunt deteriorate în timpul transportului, clienților li se va rambursa valoarea costului vinului și a cheltuielilor de transport.

Este responsabilitatea expeditorului să cunoască și să respecte toate legile și reglementările internaționale aplicabile.

*Importuri doar din țările non-UE listate și din țările EU selectate (Belgia, Bulgaria, Cipru, Danemarca, Finlanda, Franța, Grecia, Ungaria, Italia, Luxemburg, Malta, Olanda, Portugalia, România, Slovenia, Suedia, Marea Britanie)

**Anumite regiuni sunt restricționate

***Importurile direct către consumator sunt permise doar din țările din Uniunea Europeană

Cu sediul principal în Atlanta, SUA, UPS deservește mai mult de 220 de țări și teritorii din întreaga lume. 

Credit foto: © Yap Kee Chan | Dreamstime

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: