Companii

Amway: vanzari de 11,8 miliarde de dolari

11 feb. 2014 2 min

Amway: vanzari de 11,8 miliarde de dolari

Reading Time: 2 minute

Amway a anuntat vanzari la nivel global, in valoare de 11,8 miliarde de dolari, pentru anul 201, peste nivelul celor din 2012 de 11,3 miliarde de dolari.

“Motorul din spatele acestor realizari extraordinare este reprezentat de reteaua noastra de intreprinzatori Amway, sustinuta de munca celor 21.000 de angajati pe care ii avem la nivel global”, au declarat directorul consiliului de administratie Amway, Steve Van Andel si presedintele Amway Doug DeVos intr-o declaratie comuna.

Produsele de nutritie au continuat sa fie pentru Amway categoria cu cel mai ridicat nivel de vanzari. Lansarea liniei Body Key by Nutrilite, dedicate managementului greutatii corporale, a inlesnit cresterea vanzarilor sustinute in aceasta gama.

Vanzarile produselor pentru infrumusetare au inregistrat de asemenea rezultate foarte bune, datorita promovarii intense la nivel global a gamei de produse pentru ingrijirea tenului Artistry Youth Xtend si a lansarii noii colectii Artistry Ideal Radiance.

In ceea ce priveste gama dedicata ingrijirii locuintei, vanzarile inregistrate de sistemul de tratare a apei eSpring au fost impulsionate de momentul introducerii produsului pe piata chineza spre sfarsitul lui 2012, dar si de vanzari substantiale pe pietele asiatice. eSpring este in prezent produsul numarul unu in lume in materie de sisteme de tratare a apei dedicate locuintelor individuale, conform unui studiu realizat in 2012 la nivel global de Verify Markets.

Investitiile Amway in extinderea retelei de facilitati de productie si de centre de cercetare si dezvoltare la nivel global depasesc 375 de milioane de dolari.

Au fost construite noi centre de productie pe teritoriul Statelor Unite ale Americii in Washington, California si Michigan, precum si in India, dar si doua centre de cercetare si dezvoltare in China, respectiv in Coreea de Sud. Sunt planificate de asemenea unitati de productie in Vietnam si China 

Ca parte a strategiei de a sprijini intreprinzatorii in 2013 a fost deschis un nou Business Center in Berlin. Odata cu inaugurarea noului sediu deschis la Citi Field in New York, compania detine acum puncte de lucru in toate cele patru regiuni majore in care opereaza.

Pentru sprijinirea antreprenoriatului, Amway a publicat Raportul Global de Antreprenoriat in noiembrie 2013. Acest studiu a analizat atitudinile populatiei fata de antreprenoriat, relevand informatii pretioase asupra perspectivelor globale si asupra dorintei de a-si dezvolta propria afacere pe care foarte multe persoane o manifesta in prezent. Amway a strans si analizat in mod constant date referitoare la antreprenoriat inca din 2008. In 2013 aceasta cercetare a fost extinsa in 24 de tari, inclusiv Statele Unite ale Americii, Mexic, Columbia, Japonia si Australia.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: