Companii Stiri

O noua asociatie in industria farmaceutica

26 iul. 2016 < 1 min

O noua asociatie in industria farmaceutica

Reading Time: < 1 minut

Industria farmaceutica are de acum inainte o noua asociatie, reprezentativa pentru segmentul de medicamente fara prescriptie, suplimente alimentare si dispozitive medicale pentru ingrijire personala.

Principalul obiectiv al Asociatiei Romane a Producatorilor de medicamente fara prescriptie, suplimente alimentare si dispozitive medicale (RASCI) este acela de a promova deschis si informat medicamentele fara prescriptie, suplimentele alimentare si dispozitivele medicale pentru ingrijire personala drept o solutie eficienta, cu impact pozitiv asupra sanatatii romanilor, educand  publicul cu privire la importanta actiunilor preventive, precum si a administrarii responsabile a acestora.

“Ne propunem ca, in colaborare cu autoritati, institutii si alte organizatii din industrie, fie publice sau private, sa dezvoltam campanii de informare prin care sa contribuim la imbunatatirea continua a educatiei pentru sanatate si cresterea nivelului de responsabilitate in prevenirea si tratarea afectiunilor cu produse din categoria medicamentelor fara prescriptie, suplimentelor alimentare si dispozitivelor medicale pentru ingrijire personala, a declarat Razvan Bosinceanu, Presedinte RASCI.

Membri fondatori ai asociatiei sunt producatori si distribuitori de medicamente fara prescriptie (OTC), suplimente alimentare si dispozitive medicale pentru ingrijire personala, activi pe piata din Romania: Bayer, GlaxoSmithKline Consumer Healthcare, Johnson & Johnson, Sanofi, Reckitt Benckiser, Pfizer, Prisum International Trading.

Consiliul Director al asociatiei este format din 5 membri: presedinte (Razvan Bosinceanu, Johnson & Johnson); vice- presedinte (Iulia Rosian, Sanofi) si trei reprezentanti dintre membri ai RASCI (Emilio Bellantoni, Bayer; Ana-Diana Buru, GlaxoSmithKline Consumer Healthcare; Ioan-Costin Vasilescu, Reckitt Benckiser).

Conducerea activitatii curente a asociatiei si punerea in aplicare a tuturor deciziilor Consiliului Director este asigurata de Directorul Executiv, Diana Mereu.

 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: