Lifestyle Stiri

Doua noi promisiuni de la Aurelia Visinescu1 min

20/05/2016 1 min read

Doua noi promisiuni de la Aurelia Visinescu1 min

Reading Time: 1 minut

Oenologul Aurelia Visinescu a lasat gama de vinuri Promessa, dedicata  exclusiv retailului modern, disponibila deja in Selgros, Kaufland, Auchan si Carrefour.

Promessa Feteasca Neagra & Syrah 2013 reuneste doua soiuri cu personalitate puternica dar care se intrepatrund foarte bine . Vinul abunda in buchet de visine, coacaze negre, prune, condimente si are un gust intens, bine echilibrat. Notele de vanilie provin de la invechirea in butoaie de stejar si se potrivesc perfect cu carnea de vita, vanat sau mancarurile bine condimentate (marocane, indiene).

Promessa Chardonnay 2015 impresioneaza cu un buchet exploziv de fructe galbene, dominate de ananas, pere si pepene galben. Rezultat din struguri de la poalele dealurilor Naenilor, vinul este corpolent si cremos, cu gust plin, urmat de note de unt si vanilie. Se recomanda a fi bine racit la 8°-10°C, inainte de a fi consumat alaturi de mancaruri cu sos alb, homar sau carne de curcan. 

Preturile recomandate pentru Promessa Feteasca Neagra & Syrah sunt 39 de lei, respectiv 36 de lei pentru Promessa Chardonnay.

 

 

 

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea POLITICI DE CONFIDENȚIALITATE