Stiri Tech

Dozator digital cu dezinfectant și cu senzor de temperatură, disponibil pe piața din România

5 ian. 2021 < 1 min

Dozator digital cu dezinfectant și cu senzor de temperatură, disponibil pe piața din România

Reading Time: < 1 minut

În timpul pandemiei COVID-19, fiecare companie a trebuit să găsească modalități de a atrage clienții la punctele de vânzare, oferind în același timp un mediu confortabil și sigur tuturor celor din jur. Prestigio aduce în România IDS Hand Sanitizer – un dozator automat pentru dezinfectant, potrivit pentru sediile companiilor, care îndeplinește cerințele de igienă, dar oferă și oportunități pentru interacțiunea cu clienții.

Capacitate de 3 litri

În mod evident, pandemia nu se va încheia curând, și, în viitor, oamenii vor continua să fie foarte atenți la sănătatea lor. Prin urmare, soluția Prestigio IDS Hand Sanitizer va fi relevantă pentru o lungă perioadă de timp.

Principalele caracteristici ale dispozitivului sunt dozatorul automat încorporat pentru dezinfectant de mâini, cu capacitate de 3 litri, precum și prezența unui senzor de temperatură corporală pentru măsurarea temperaturii de la o distanță de până la 0,5 m și afișarea informației pe ecran. Dispozitivul reacționează la o temperatură crescută printr-un semnal sonor, astfel încât potențialul simptom să nu treacă neobservat. Această caracteristică vă permite să monitorizați sănătatea celorlalți și să îi mențineți în siguranță.

Display cu conținut dinamic

Ecranul FHD de 21,5 inci permite afișarea de conținut static sau dinamic, promoții și orice alte informații, în timp ce difuzoarele încorporate adaugă efecte sonore, utile pentru campanii publicitare.

Un computer integrat, bazat pe Android 7.1 permite utilizarea dispozitivului împreună cu software-ul specializat, Prestigio-Addreality, care face posibilă crearea, configurarea și gestionarea campaniilor de publicitate de la distanță, pe mai multe dispozitive în timp real. Camera frontală încorporată de 2MP permite configurarea de campanii publicitare direcționate către grupuri țintă și colectarea de date analitice.

De asemenea, dozatorul de dezinfectant  vine și cu un suport reglabil pe înălțime.

 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: