Business Stiri Tech

Druid se extinde în zona Asia-Pacific

25 sept. 2020 < 1 min

Druid se extinde în zona Asia-Pacific

Reading Time: < 1 minut

Atominos Consulting, unul dintre principalii furnizori de soluții de transformare digitală din Emiratele Arabe Unite, anunță semnarea unei alianţe strategice cu compania românească Druid, pentru a oferi soluții de automatizare conversaţională a proceselor de afaceri spre companii din regiunile EMEA și APAC. Cele două companii vor dezvolta soluţii de automatizare pentru clienţi din FMCG, Utilităţi, Producţie, Servicii Medicale şi Servicii Financiare.

“Acest parteneriat subliniază valoarea extraordinară pe care o aduce tehnologia conversațională Druid proiectelor noastre de automatizare. Ne așteptăm ca asistenţii virtuali inteligenţi Druid să joace un rol esențial în proiectele viitoare de transformare digitală, în contextul în care accesul rapid la informaţii, într-un mod simplu şi natural, devine critic pentru menţinerea productivităţii angajaţilor”, declară Irfan Rashid, Managing Partner, Atominos Consulting.

Toate aceste industrii se îndreaptă rapid către o economie a autonomiei. Oamenii se bazează din ce în ce mai mult pe tehnologie pentru a-şi putea rezolva singuri problemele. Mai mult, se așteaptă să o facă instantaneu, indiferent unde se află. Tehnologia dezvoltată de Druid permite companiilor să creeze și să implementeze cu ușurință asistenți virtuali inteligenți, care pun într-un mediu digital de colaborare angajaţi, clienţi, parteneri şi furnizori, economisind timp și bani și îmbunătățind experiența utilizatorului.

Cu ajutorul Druid, Atominos Consulting va oferi companiilor suport în proiectarea și implementarea fluxurilor conversaţionale, ușor de implementat pe mai multe canale de comunicații digitale precum WhatsApp, MS Teams, Skype, Facebook Messenger, Slack sau pagini web corporative. Peste 600 de şabloane conversaţionale preconfigurate pe roluri, procese şi industrii asigură lansarea în producţie în doar câteva săptămâni.

 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: