Lifestyle Stiri

Drumurile pasionaților de vin duc la WineWay

4 nov. 2016 < 1 min

Drumurile pasionaților de vin duc la WineWay

Reading Time: < 1 minut

foto-casual-store-wineway-micsorataIubitorii de vinuri au la dispoziție un nou magazin din care pot achiziționa această băutură. Este vorba despre WineWay, situat în Veranda Mall, un concept de retail inedit, dezvoltat de către echipa Foodwise, pentru compania Halewood Wines&Spirits.

WineWay este un spațiu cu un design primitor, în care cei interesați pot găsi o gamă variată de vinuri, pentru toate gusturile, ocaziile și veniturile disponibile. Magazinul are o secțiune specială, destinată cadourilor, dar și o zonă în care licorile pot fi degustate. 

„Considerăm că orice om merită un vin bun, iar echipa Foodwise, partenerul nostru strategic în dezvoltarea acestui proiect, ne-a asigurat identitatea vizuală, arhitectura de brand și coordonarea tuturor resurselor creative implicate, pentru crearea unui concept nou de retail: casual wine store”, declară Andreea Turean, Brand Manager, Halewood Wines&Spirits Romania.

Dincolo de activitatea comercială pe care o desfășoară la  WineWay, reprezentanții Halewood Wines&Spirits spun că își propun și educarea consumatorului interesat de vin, care dorește să îl descopere și să îl cunoască mai bine.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: