Companii Finanțe Stiri

Dent Estet: 31 milioane lei cifră de afaceri în prima jumătate de an

15/10/2019 2 min read

author:

Dent Estet: 31 milioane lei cifră de afaceri în prima jumătate de an

Reading Time: 2 minute

Grupul Dent Estet a realizat o cifră de afaceri de 31 milioane lei în prima jumătate a anului în curs, înregistrând o creștere cu 39% comparativ cu perioada similară a anului trecut. Încă din 2014, primele șase luni au cunoscut majorări de 15%-30%.

Serviciile de implantologie și protetică dentară reprezintă cea mai mare pondere în creșterea cifrei de afaceri, implantologia premium înregistrând o creștere cu 40% față de primele șase luni ale anului 2018. Segmentul de implantologie dentară standard a crescut cu 68% față de perioada similară a anului trecut iar protetica dentară a adus venituri cu 52% mai mari, ambele segmente contribuind pozitiv în evoluția cifrei de afaceri.

Primul semestru de activitate al clinicilor care aparțin grupului Dent Estet a avut un trend ascendent și din punct de vedere al numărului de pacienți. 5.500 de pacienți noi au apelat la serviciile de sănătate Dent Estet, cu 30% mai mulți pacienți față de primul semestru din 2018, când 4.237 pacienți noi au vizitat clinicile.

Foto: Petru Ivu, Cristian Taban, Director Executiv, Dent Estet

“Concentrarea pe dezvoltare sănătoasă, investiții în digitalizare, servicii premium și deschiderea de noi clinici sunt bazele creșterii grupului Dent Estet. În acest context, lucrăm la concretizarea de achiziții și parteneriate în afara capitalei, astfel încât să ajungem la cât mai mulți pacienți din țară”, a declarat Cristian Taban, Director Executiv, Dent Estet.  

Pe lângă creșterea economică, grupul și-a concentrat atenția pe dezvoltarea programelor de CSR prin realizarea de parteneriate strategice. Fundația Polisano, clubul sportiv de baschet BC CSU Sibiu, Renovatio Sport Club București, Teatrul Național Radu Stanca din Sibiu și Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu (FITS) sunt noii parteneri care s-au alăturat Asociației Salvați Copiii, Fundației Inimi Deschise și programului “Ajungem Mari” al Asociației Lindenfeld, parteneri ai grupului de 10 ani.

Leave a comment

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă