Companii Stiri Tech

EA anunță că FIFA 2020 va cuprinde Liga I de fotbal din România

28 aug. 2019 2 min

EA anunță că FIFA 2020 va cuprinde Liga I de fotbal din România

Reading Time: 2 minute

EA SPORTS și Liga Profesionistă de Fotbal din România au intrat într-un parteneriat care asigură includerea Ligii I din România în FIFA 20, celebra franciză de jocuri video sport.

Liga I FIFA20 4

FIFA 20 este dezvoltat de EA Vancouver și EA România și va fi disponibil la nivel mondial pe 27 septembrie 2019 pentru sistemele PlayStation 4, Xbox One și PC.

Jocul va cuprinde toate cele 14 cluburi de fotbal românești care joacă în Liga I în sezonul 2019- 2020, împreună cu trei noi fotbaliști români recreați autentic în joc, George Țucudean, George Pușcaș și Alexandru Mitriță.

“Includerea Ligii I în FIFA a fost una dintre cele mai importante solicitări pe care le-am primit din partea comunității FIFA din România. Suntem încântați că Liga I va fi «in the game»! Cu ajutorul Ligii Profesioniste de Fotbal din România am reușit să includem anul acesta toate echipamentele de joc, blazoanele, mingile de meci și jucătorii din Liga I din România”, a declarat Andrei Lăzărescu, EA SPORTS FIFA 20 Senior Producer, EA România.

În plus, FIFA 20 cuprinde un sistem de joc nou, VOLTA FOTBAL, prin care jucătorii vor avea posibilitatea să-și exprime stilul personal inspirat de realitatea meciurilor de fotbal. Sistemul cuprinde funcționalități care îi vor transpune pe jucători în ritmul străzii, precum driblingurile și loviturile din voleu, animații și mișcările dinamice ale mingii, pe care jucătorii le pot testa într-o varietate de tipuri de meci: 3v3 Rush (fără portar), 4v4, 4v4 Rush sau 5v5.

FIFA 20 aduce o experiență narativă nouă prin VOLTA STORY și o nouă experiență individuală conectată în VOLTA WORLD prin meciurile Single Player împotriva echipelor generate de comunitate. În plus, jucătorii vor putea promova sau retrograda în modul de joc VOLTA LEAGUE online, noul format permițându-le să înfrunte echipele controlate de alți jucători online.

La nivel de gameplay, FIFA 20 include o abordare numită Football Intelligence, care se bazează pe trei funcționalități noi: Authentic Game Flow, Decisive Moments și Ball Physics.

Liga I FIFA20 3

În jocul FIFA 20 jucătorii vor putea să modeleze viitorul clubului lor și este oferită posibilitatea de a personaliza managerul, cât și de a avea manageri de sex feminin, o premieră în istoria francizei. Astfel, jucătorii vor avea impact direct asupra moralului și performanței echipei lor prin conferințe de presă interactive sau schimbări ale echipei de start.

O serie de noi funcționalități inclusiv noi experiențe sociale, cum ar fi un sistem de obiective redefinite vor fi cuprinse în modul Ultimate Team. Pe lângă readucerea lui Gheorghe Hagi, în modul Ultimate Team au mai fost adăugate 15 staruri, printre care Didier Drogba, Zinedine Zidane și Andrea Pirlo.

Starurile care se vor afla pe coperta FIFA 20 sunt Eden Hazard, ediția FIFA 20 Standard, Virgil van Dijk, ediția FIFA 20 Champions și Zinedine Zidane, ediția FIFA 20 Ultimate.

Array

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: