Stiri Tech

ELKO România începe distribuția produselor Canon

31 iul. 2018 < 1 min

ELKO România începe distribuția produselor Canon

Reading Time: < 1 minut

Compania ELKO România va distribui prin rețeaua sa de parteneri echipamente și soluții Canon atât pentru segmentul consumer, cât și pentru cel business.

Pe zona de consumer, oferta va include imprimante cu jet de cerneală și laser, scanere, calculatoare, proiectoare și consumabile, în timp ce pentru segmentul B2B, portofoliul va cuprinde echipamente multifuncționale, consumabile, scanere pentru arhivare, soluții pentru tipărit în formate mari, echipamente și hardware pentru birouri.

ELKO România face parte din Grupul ELKO, unul dintre cei mai mari distribuitori de produse și soluții IT din regiune, fiind specializată în distribuția unei game largi de echipamente și soluții IT: soluții mobile, componente, soluții de infrastructură IT și de stocare, soluții de supraveghere video, echipamente industriale, software, periferice. Grupul ELKO reprezintă 210 de producători și oferă produse și servicii către peste 7.700 de companii, producători de calculatoare, retaileri, integratori de sisteme din 30 de țări în Europa și Asia Centrală. Cifra de afaceri a grupului a fost de aproape 1,6 de miliarde de dolari în 2017.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: